Gépinfo
Gépinfo

Hosszabb élettartamú gumiabroncsok traktorok számára

Hosszabb élettartamú gumiabroncsok traktorok számára

Agrofórum Online

A Vredestein a párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kiállítás keretén belül bemutatja legújabb Traxion traktorabroncsait az európai piac számára.

A vállalat kiállítja a kistraktorokhoz tervezett vadonatúj Traxion 65/70 gumiabroncsot, valamint a nagy méretű traktorok számára kifejlesztett Traxion Optimall VF választékának legújabb abroncsméreteit. A Vredestein Traxion választékának gumiabroncsai egyedülállóan hosszú üzemi élettartamukról, emellett kiemelkedő öntisztulási képességükről, alacsony zajkibocsátásukról és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséről ismeretesek.

„Az egész alapját a futófelület kapaszkodóéleinek egyedi görbülete adja” – magyarázza Ruud Nijland, az Apollo Vredestein mezőgazdasági és ipari gumiabroncsokért felelős európai értékesítési részleg vezetője.

„A Traxion választékunkban található összes traktorabroncs esetén a kapaszkodóélek a menetirányhoz viszonyítva rézsútosan helyezkednek el a vállrészben, így maximális tapadást és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosítva terepen. Az abroncs középső részén pedig szinte majdnem a menetiránynak megegyezően vannak tájolva, ennélfogva csökkentve a gördülési ellenállást, a zajkibocsátást és a rázkódást.

A kapaszkodóélek közötti távolság a középvonaltól a vállrészek felé növekszik, ami azt jelenti, hogy nem párhuzamosak egymással, így a föld nem tud megragadni közöttük. A legfontosabb viszont az, hogy a Traxion gumiabroncsok a különleges összetételnek köszönhetően páratlan kopásállóságot, a sérülésekkel és defektekkel szemben extra védelmet, valamint a versenytársakhoz viszonyítva 30%-kal hosszabb üzemi élettartamot kínálnak.”

Traxion 65/70

A Vredestein Traxion 65/70 gumiabroncs az általában gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken és közszolgálati feladatokhoz használt kistraktorok konkrét igényeihez kifejlesztett Traxion technológia alkalmazásának eredménye. A gumiabroncsot kifejezetten a szőlőtermeléssel foglalkozó országok igényeit szem előtt tartva tervezték, és ennélfogva kiváltképp érdekesség tárgyát képezi majd a SIMA látogatói számára.

Traxion Optimall

A 2017-ben forgalomba hozott Vredestein Traxion Optimall VF (rendkívül nagy tapadású) prémium traktorabroncs, amelyet a traktorhasználók és -gyártók konkrét igényeinek átfogó tanulmányozását követően kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A Traxion Optimall VF kínálat a közelmúltban hét mérettel bővült, így jelenleg összesen tíz specifikáció áll rendelkezésre. Az új méretek a VF 900/60 R 42 NRO, a VF 800/70 R 42, a VF 800/70 R 38, a VF 710/70 R 42, a VF 710/60 R 34 NRO, a VF 620/75 R 30 és a VF 600/70 R 30.

Átadták Debrecenben az Amazone-Werke Kft. új telephelyét

2019. szeptember 19. 11:47

Azt szeretnénk, ha ez az épület a gazdák, a gyártók és a szaktanácsadók közötti intenzív információ cserének lenne otthona.

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

2019. szeptember 18. 08:04

Az Andreas STIHL Kft.-nél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelemre, és folyamatosan arra törekszünk, hogy első kézből nyújtsunk profi segítséget a fogyasztóinknak, a lakosságnak és a szakmának kertápolás témakörben.

A BPW megerősíti sikeres rendszerpartneri kapcsolatait a mezőgazdasági gépgyártókkal

2019. szeptember 17. 06:47

A BPW csoport sikeresen növekszik a mezőgazdasági gépgyártók egyik kedvelt rendszerpartnereként.

Lendületesen bővült a hazai újautó-piac augusztusban

2019. szeptember 9. 12:46

Az összevont eladási listán augusztusban Suzuki, Ford, Volkswagen, Toyota, Opel sorrend alakult ki. A múlt havi 18 271 darabos értékesítés 24,3 százalékos éves bővülést jelent.

CASE IH traktorok lepték el a békéscsabai repülőteret

2018. június 25. 12:03

2018-ban is nagy érdeklődés kísérte az Agro-Békés Kft. nyílt napját a békéscsabai repülőtéren. A munkagépek mellett természetesen a CASE IH traktorok és kombájnok álltak a középpontban.

Gépészet Képgaléria Videó

Elképesztő gépeket láthattunk a hajdúböszörményi traktorhúzó versenyen

2018. augusztus 14. 08:00

E hétvégén Hajdúböszörmény adott otthont a Traktorhúzó Európa Kupa versenysorozat utolsó állomásának.

Traktorpiac: novemberben növelte előnyét a John Deere

2018. december 9. 04:36

A tizenegy hónap összesített listáján a John Deere csaknem hatszázas eladása 21 százalékos piaci részesedésnek felel meg. A második helyezett New Holland 313 darabja 11, míg a bronzérmes Case 174 darabja 6 százalékos piacrésznek felel meg.

Ilyen MTZ traktort még nem láttunk! - Aranyozott erőgép egy parkolóban

2018. december 11. 09:14

Valószínű, hogy ez az egyik legvagányabb Belarus MTZ 1221.2, ami valaha is legördült a fehérorosz gyártósorról.