Gépinfo
Gépinfo

John Deere gépek az AGROmashEXPO-n – Díjazott önjáró silózó a KITE Zrt.-nél (VIDEÓ)

John Deere gépek az AGROmashEXPO-n – Díjazott önjáró silózó a KITE Zrt.-nél (VIDEÓ)

Agrofórum Online

A kiemelt újdonság a Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjas John Deere 8000-es sorozatú önjáró szecskázó volt.

A KITE Zrt. hagyományosan, évek óta az F pavilonban állít ki az AGROmashEXPO és AgrárgépShow ideje alatt, ráadásul minden esztendőben valamilyen mondanivalója, témája volt a cég bemutatójának. Míg tavaly a precíziós gazdálkodás állt a középpontban, addig az idei mottó azt hirdette: “Megoldások mindenkinek”.

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow termékdíj pályázatán a KITE Zrt. Hazai Termékfejlesztési PRÉMIUM Oklevelet kapott az N-Lock nitrogén stabilizátorának köszönhetően, míg a John Deere új szemenkénti vetőgépét Nemzetközi Termékfejlesztési PRÉMIUM Oklevéllel díjazták. A leginkább kiemelt újdonság azonban a Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjas John Deere 8000-es sorozatú önjáró szecskázó volt, amely több innovációt is magában foglal.

(Agrofórum Online)

Csökkentek a Rába értékesítései a mezőgazdasági szegmensben

2019. november 14. 16:47

A mezőgazdasági szegmenset illetően a Rába termékei iránti kereslet nem érte el a 2018 I-III. negyedéves szintet, a kereslet csökkenés 16,0 százalékot ért el.

Massey Ferguson koncepció a közeljövőből – így ünnepli a Massey Ferguson a Holdraszállás 50. évfordulóját!

2019. november 14. 07:33

A Massey Ferguson egy különleges koncepciótraktorral ünnepelte az első Holdraszállás 50. évfordulóját. A fehér színre festett traktor egy 200-250 LE-s erőgép méretében mutatta meg, hogy gondolja az MF a következő 10 év technológiáját és formatervét.

Bemutatkozik az Aston Martin DBX - belső tere először látható

2019. november 12. 06:37

Miközben a DBX belső filozófiájának központi szereplője a vezető, a modell minden egyes részletét úgy alakították ki a fejlesztők, hogy az a lehető legsokoldalúbb teljesítményt nyújtsa, legyen szó sport célú vagy családos felhasználásról.

E-Control Mobile alkalmazással kalibrálható Väderstad vetőgépek

2019. november 11. 14:50

Mivel az okostelefon vezeték nélkül kapcsolódik a Väderstad vetőgéphez, a gép kezelője szabadon mozoghat a gép körül a kalibrálás közben.

Egyre bővülő magyar jelenlét, növekvő színvonal - Áprilisban Techagro kiállítás Csehországban

2018. március 14. 14:20

Az áprilisi rendezvényen ismét nagyon jelentős a magyar részvétel, több mint 800 negyzetméteren állítanak ki magyar cégek.

2018-ban ismét lesz Bábolnai Gazdanapok

2018. február 12. 10:06

Ezúttal is lesz szántóföldi gépbemutató, ráadásul a szervezők azt ígérik, hogy a gyakorlati rész még nagyobb hangsúlyt kap.

Sikerrel zárult az OMÉK

2017. szeptember 25. 09:38

Az idei rendezvény 988 kiállítójával rekordot döntött, hiszen soha ennyien még nem jöttek el és nem mutatták meg a magyar föld legjavát, a Kárpát-medence kincseit.

Rendhagyó agrárgazdasági szakmai nappal nyílt meg az OMÉK

2017. szeptember 21. 12:36

Az eseményen a legnagyobb hazai agrárszakmai és élelmiszeripari döntéshozókat, termelőket és beszerzőket látták vendégül.