Gépinfo
Gépinfo

Megkezdte a McCormick traktorok forgalmazását az IKR Gépkereskedelmi Kft.

Megkezdte a McCormick traktorok forgalmazását az IKR Gépkereskedelmi Kft.

Agrofórum Online

A vállalat négy megyét, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét kivéve saját hálózatában megkezdte a McCormick traktorok forgalmazását.

2016 októberében az Argo Tractors és az IKR Gépkereskedelmi Kft. között szerződés jött létre, amelyben az IKR Gépkereskedelmi Kft. kizárólagos importőri státuszt kapott Magyarország szinte teljes területére. A vállalat négy megyét, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét kivéve saját hálózatában megkezdte a McCormick traktorok forgalmazását.

Az Argo Tractors Olaszországban bejegyzett cég, évi 22 ezer traktort gyárt, négy olaszországi gyárában készülnek a McCormick, Landini és Valpadana márkájú gépek. Hazánkban a Valpadana gépeket az érdi DAP Kft., a McCormick márkát pedig az IKR Gépkereskedelmi Kft. forgalmazza a jövőben.

Az Argo Tractors központjában az olaszországi Fabbrico-ban jelentős fejlesztéseket hajtottak végre, mind a gyártósor gépeiben, mind pedig a kutatás-fejlesztési központban.


Fotó: Gribek Dániel – Agrofórum Online

A McCormick egy történelmi márka, 1831-ben alapították Észak-Amerikában, mindig is egyet jelentett a megbízhatósággal párosuló magas műszaki színvonallal. Ma már a világhírű német ZF hajtáslánc kerül a csúcs modellekbe, és a beépített motorok is – Perkins, Iveco – a motorgyártás felső szintjét képviselik. A modellválaszték 35-től 300 LE teljesítményig terjed.

Az IKR Gépkereskedelmi Kft., az IKR hagyományok folytatója, az egész ország területén vevőbarát, színvonalas szervízszolgáltatást nyújt, természetesen magas szintű alkatrészellátással együtt.

A McCormick traktorok vásárlói többféle finanszírozási lehetőség között válogathatnak, amelyek közül különösen érdekes a három-négy éves használt McCormick traktorok visszavásárlásán és a teljes futamidő alatti garancián alapuló konstrukció.

Bővebb információk, megrendelési lehetőség az IKR Gépkereskedelmi Kft. honlapján található: www.ikrgepker.hu, www.ikr.hu.

(IKR Gépkereskedelmi Kft.)

5 év ajándék garancia a Massey Fergusontól!

2019. augusztus 13. 13:12

Minden Massey Ferguson erőgépet a legjobb minőségben terveznek és gyártanak. Megbízható, és soha nem hagyja cserben. Gyári akció keretein belül most öt év garanciát kaphat ajándékba – teljesen díjmentesen!

Itt az utcai Hilux eddigi legizgalmasabb kiadása

2019. augusztus 11. 12:03

A Toyota szabad utat engedett az utcai Hilux eddigi legizgalmasabb kiadásának, és limitált szériában kereskedelmi forgalomba hozta a Hilux GR Sportot.

Audi SQ8 TDI: a legerősebb dízel erőforrás az európai piacon

2019. augusztus 11. 06:45

Az Audi SQ8 TDI modellben dolgozó biturbó V8-as erőforrás a legerősebb aggregát az európai piacon. Elképesztő ereje mellé nagyfokú gazdaságosság párosul, amelyet a legkorszerűbb megoldások egész sora tesz teljessé.

Három hónap után magára talált mezőgazdasági pótkocsipiac

2019. augusztus 10. 08:03

Júliusban is a március óta piacvezető Fliegl nyerte az eladási versenyt, 43 darabbal és 18 százalékos piaci részesedéssel végeztek az élen.

MTZ és John Deere kalapács alatt - Mezőgazdasági gépárverést tart a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt.

2018. május 23. 06:30

Használt MTZ traktort, John Deere kistraktort, homlokrakodót, bálázót, trágyaszórót, teherautókat és számos egyéb mezőgazdasági gépet árverez május 30-án a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt.

Szombaton Dutra-találkozót tartanak Komáromban

2019. január 18. 11:48

A találkozóra 180 embert várnak az ország minden részéből. A rendezvényen szó lesz a tavalyi géptalálkozókról, külön programpont a 2018-ban Balatonbogláron nyílt Dutra Múzeum bemutatása.

Karácsonyi díszbe öltözött traktorok vonultak végig az utcákon

2018. december 26. 09:08

Már második alkalommal rendezték meg Szakolyban az adventi traktoros felvonulást.

Három munkagépet foglaltak le a rendőrök Gyulán

2019. január 15. 09:17

A rendőrök a tehergépkocsi rakterében három munkagépet találtak, amelyek eredetét a férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni és a forgalmi engedélyeket sem tudták átadni.