Gépinfo
Gépinfo

Összecsukható függesztett hengert tervezett a HE-VA

Összecsukható függesztett hengert tervezett a HE-VA

Agrofórum Online

A HE-VA új, függesztett hengere a hidraulikusan összecsukódó szerkezete miatt könnyen kormányozható a keskeny utakon is.

Az új, 3 méteres, összecsukható V-Profile függesztett henger hidraulikusan két függőleges résszé tud válni, így szállítás közben csak 2,13 méter széles. Ez keskeny utaknál és szűk kanyaroknál különösen hasznos.

A régi, 3 méteres modellhez hasonlóan ezt az új modellt is 600 mm-es vagy 700 mm-es fogazott acél gyűrű profillal lehet rendelni; elosztás alapján 125 mm-es (600 mm-es gyűrűk) vagy 156 mm-es (700 mm-es gyűrűk) konfigurációban. Minden egyes gyűrű között lazító kések találhatóak, amelyek bármilyen talajon hatékonyak aprítják a rögöket.

Bár a gyűrűk egymástól függetlenül forognak, össze vannak kötve különleges csapokkal, amelyek a gyártó szerint biztosítják, hogy a gyűrűk nedves, ragadós körülmények között is együtt dolgozzanak.

Az opcionális simítólemez-egység, amit a vezető hidraulikusan irányíthat a traktorból, szétzúzza és elegyengeti a talajt, előkészítve azt a hengernek.

Fordította: Szekeres Péter

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Skoda Epiq: itt az új elektromos városi SUV!

2024. április 16. 11:10

A Skoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát.

Munka közben is optimalizálható a traktor működése

2024. április 16. 10:10

A Trelleborg először a SIMA 2022 kiállításon mutatta be az adaptív gumiabroncs-felügyeleti rendszerét (ATMS – Adaptive Tire Management System), amely elnyerte a SIMA Innovációs Díj bronzérmét.

Demózni vitte önjáró takarmánykeverő-kiosztóját a Valkon

2024. április 15. 07:40

Új géptípussal bővült idén a Valkon 2007 Kft. kínálata, amely az 1971-ben alapított francia Lucas G takarmánykeverő-kiosztó gépekre szakosodott vállalat legújabb modellje.

Vagány villanyautóval rukkolt elő az Alfa Romeo

2024. április 13. 15:10

Az Alfa Romeo új kompakt modellje a Milano, amellyel a márkára jellemző sportosság tér vissza Európa legnagyobb piaci szegmensébe.

Tovább lassult az agrárszegmens a Volvónál

2020. április 27. 08:17

A cég bevételeinek 22 százaléka származik az építőipari és mezőgazdasági gépek piacáról. A teherautók adják a bevétele 64 százalékát, míg a buszok 6 százalékát.

Sorközművelő kultivátor a legkisebbtől a legnagyobb gazdaságokig

2023. március 6. 13:36

A sorközművelő kultivátorok használatával a mechanikai gyomirtás mellett egy menetben gondoskodunk a sorközben a talajszellőztetésről és a kapillárisok átvágásával a vízpárolgás csökkentéséről.

103 db akciós használt gép árakkal!

2022. október 6. 15:56

Tekintse meg a legújabb KITE akciós gépajánlat kiadványt, amelyben összesen 103 db különböző márkájú akciós használt motoros gépet és egyéb munkagépet is megtalál!

iF Design Award 2018: 4 díjat nyert az Amazone

2018. március 23. 10:56

Az Amazone gépei a világszerte elismert iF Design Award idei díjátadóján egyszerre négy díjat nyertek el.