Gépinfo
Gépinfo

Új Trelleborg TLC Plus App az EIMA kiállításon

Új Trelleborg TLC Plus App az EIMA kiállításon

Trelleborg

Az új Trelleborg TLC Plus App egy fejlett, szenzor-alapú ellenőrző rendszer, amely a lehetséges gumiabroncsnyomás-különbségeket méri az optimális nyomás és a tényleges abroncsnyomás között, és ezeket az adatokat vezeték nélküli kapcsolattal továbbítja a mezőgazdasági termelő mobileszközéhez vagy számítógépéhez.

Lorenzo Ciferri, a Trelleborg Wheel Systems marketing és kommunikációs igazgatója elmondta: “Az új TLC Plus funkciói a meglévő és jól ismert Trelleborg Load Calculator App (TLC) rendszeren alapulnak, amely 2011-es úttörő elindítását követően, hét sikeres év után az iparág elsőszámú terhelés- és nyomáskalkulátora. A TLC App 14 nyelven érhető el, több mint 5000 potenciális konfigurációval működik és folyamatosan több ezer letöltést, frissítést és prémium értékelést regisztrál öt kontinensen.

“Az App hírnevét, mint vezető terhelés- és nyomáskalkulátor a mezőgazdasági iparágban megszilárdította az alkalmazásai, a gépkonfigurációi széles körének köszönhetően, valamint a pontosság és a könnyű számítások miatt. Úgy látjuk, hogy az app alkalmazása óriási mértékben nőtt a hivatásos mezőgazdasági termelők körében, és ma is világszerte leginkább követett aplikáció mezőgazdász berkekben. Ezért döntöttünk úgy, hogy frissítjük az alkalmazást a szenzoralapú eszköz új generációjára: a TLC Plus (Trelleborg Load Calculator Plus).

A megfelelő nyomást alkalmazva a gazdálkodás változó költségei több mint 20% -kal csökkenthetők. Valóban a megfelelő gumiabroncsnyomás csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, miközben növeli a vonóerőt és a terméshozamot, óvja és optimalizálja a modern gazdálkodást.”

“Marketingkutatásunk azt sugallja, hogy fokozatosan a hivatásos gazdálkodók egyre jobban tudatában vannak annak, hogy milyen fontos a gépek megfelelő nyomásának kiválasztása. Ez sürgetni fogja a TPMS nyomásrendszerek elterjedését a CTIS és a Smart gumiabroncs megoldásokkal együtt a közeljövőben a profi gazdálkodás terén “- folytatja Ciferri.”

TLC Plus

Az új TLC Plus alkalmazást a Trelleborg úgy tervezte, hogy megfeleljen a modern és jövőbeli gazdálkodás kihívásainak. Míg a TLC standard funkciói lehetővé teszik a megfelelő nyomás pontos kiszámítását minden alkalmazáshoz, az új TLC Plusz prémium funkciók ellenőrzik, hogy a gépek valóban az optimális gumiabroncsnyomást használják, és szükség esetén ajánlja a beállításokat.

Ez a TLC Plus KIT segítségével valósulhat meg, amely összeköti az alkalmazást a gumiabroncs-szelepekre szerelt TMPS érzékelőkkel és egy átjáróval, amely lehetővé teszi az adatátvitelt mobileszközökre. Emellett a felhőtechnológiának köszönhetően az eszközök megoldást nyújtanak a traktorfülkék távolról történő kezeléséhez, lehetővé téve a mezőgazdasági termelők számára, hogy akár az irodájukból felmérjék, hogy a gépek megfelelően működnek-e. Ez a konfiguráció maximális biztonságot és hatékonyságot biztosít akár a nagyobb gazdaságokban és a nagyméretű flottákkal dolgozó mezőgazdasági vállalkozók számára.

“Intelligens, könnyen kezelhető és pontos; így terveztük az új TLC Plus App funkcióit. Ezt a célt szem előtt tartva meghívtuk a felhasználókat, hogy járuljanak hozzá a tervezéshez, és több szakmai műhelyt indítottunk el a kiválasztott gazdálkodók számára. Az eredmény egy barátságos és megbízható alkalmazás, amely jelentősen javíthatja a gazdálkodás hatékonyságát és termelékenységét, miközben a TPMS megoldások terén a legmodernebb technológiát alkalmazza “- zárja le Ciferri.

Az új TLC Plus App egy élő demóval kerül bemutatásra a Trelleborg standján az EIMA kiállításon november 7-11. között Bolognaban, Olaszországban. Az új funkciók és a TLC Plus Kit 2019 januárjától világszerte elérhető lesz.

EIMA SHOW 2018
Bologna, Olaszország
2018. november 7 – 11. 
14. Csarnok, A5 Stand

Tizenöt százalékos pluszban a hazai autópiac októberben

2019. november 21. 11:06

A két évvel ezelőttihez képest jóval nagyobb 37 százalékos a bővülés. Ha csak az októbert nézzük akkor a 14 583 eladás 14,6 százalékos bővülés tavalyhoz képest és 16,2 százalékos plusz 2017 októberéhez viszonyítva.

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 - Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díj pályázat

2019. november 18. 18:47

2019. október 30-án indult az AGROmashEXPO, AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj verseny. A nevező cégek 2019. november 21-ig tölthetik fel pályázataikat a www.termekfejlesztesidij.hu oldalra.

A New Holland három ezüstérmet szerzett az Agritechnica 2019 kiállításon

2019. november 17. 11:17

A T7 traktorhoz kialakított bálázó szabályzó rendszer harmonikus traktor-munkagép együttműködést biztosít, amelynek eredményeként növelhető a teljesítmény, 12%-kal csökkenthető a hajtóanyag fogyasztás és komfortosabb a gépkezelés.

Csökkentek a Rába értékesítései a mezőgazdasági szegmensben

2019. november 14. 16:47

A mezőgazdasági szegmenset illetően a Rába termékei iránti kereslet nem érte el a 2018 I-III. negyedéves szintet, a kereslet csökkenés 16,0 százalékot ért el.

Lépéstartás a gépfejlesztéssel - Gumiabroncs körkép 2018 (2. rész)

2018. november 26. 08:48

Az új fejlesztésű mezőgazdasági gumiabroncsok egyre nagyobb méretben (átmérő, szélesség) készülnek annak érdekében, hogy a nagy motorteljesítményű traktorok vonóerő kifejtését, illetve az önjáró betakarítógépek nagy tömegének hordozását alacsony talajtömörítéssel legyenek képesek megvalósítani.

A CASE IH Maxxum 145 Activedrive 8 az Év Traktora 2019-ben

2018. november 8. 08:59

A bolognai EIMA-n derült ki, melyik erőgép viselheti egy évig a rangos elismerést jelentő címet. A CASE IH egy másik kategóriában is jeleskedett!

A Vredestein új abroncsméreteket mutat be a VF Traxion Optimall sorozatához

2018. október 23. 15:37

Az új abroncsméreteket a Bolognában 2018. november 7–11. között megrendezésre kerülő Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Munkagép (EIMA) kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők.

A CLAAS NEXOS sorozata most rugózott első híddal

2018. november 13. 14:32

Az aktuális NEXOS sorozat, melyet a 2016-os EIMA kiállításon mutatott be a CLAAS, 14, egymástól teljesítményükben és méretükben különböző traktor modellt foglal magába.