Gépinfo
Gépinfo

Vezessen inkább az autó – itt a Jeep Compass

Vezessen inkább az autó – itt a Jeep Compass

Agrofórum Online

Az új Jeep Compass egy sor fejlett biztonsági funkciót vonultat fel, beleértve a rendelkezésre álló félautonóm vezetési rendszert.

Az új Jeep Compass áramvonalasabb és hatékonyabb termékcsaládot kínál. Az új modell az elektromobilitást helyezi előtérbe, hogy egyesítse a teljesítményt és a környezeti fenntarthatóságot, a 4xe plug-in hibrid motorral, amely a legendás Jeep 4×4 képességet kínálja a terepjáró kalandokhoz, és az e-hibrid hajtáslánccal, amely teljes elektromos meghajtást biztosít induláskor, alacsony sebességnél.

A Jeep Compass modellt világszerte több üzemben gyártják és több mint 100 országban forgalmazzák. A gyártás négy kulcsfontosságú helyszínen zajlik: Ranjangaon (India); Pernambuco (Brazília); Toluca (Mexikó) és Melfi (Olaszország). A Jeep Compass 2024-es verziója nemcsak a márka híres terepjáró képességeit tartalmazza, hanem a kényelmet és a funkcionalitást is fokozza, miközben prémium dizájnt mutat be kívül és belül egyaránt. 

Csúcstechnológia

Az új Compass több mint 80 biztonsági funkciót kínál minden burkolaton, beleértve a következőket: elalvásfigyelemeztertő, vészfékasszisztens, aktív sávtartó automatika. A Compass új generációs technológiái közé tartozik a 10,25 hüvelykes keret nélküli TFT-kijelző.

Az „Altitude” felszereltségi szint kivételes külső jellemzőkkel büszkélkedhet, amelyek kiemelik a sziluettjét, beleértve a jellegzetes LED-es fényszórókat. A „Summit” modell kéttónusú fekete tetőt kapott és LED-es ködlámpáka, itt már 8 irányban állítható elektromosan a vezetőülés, valamint első és hátsó parkolóérzékelők találhatók a kocsiban.

Az „Overland” modell a teljesítményt részesíti előnyben, miközben minőségi elemeket tartalmaz. A külső 17″-os fekete könnyűfém keréktárcsák M+S abroncsokkal, terepes külsővel és megnövelt hasmagasság garantálják a hatékony teljesítményt bármilyen terepen.

A „Trailhawk” modell kalandvágyó lélekkel büszkélkedhet, és páratlan kényelmet biztosít. Sziklás terepre tervezett móddal választható a terepjáró rendszere és állítható magasságú csomagtér magassága. 

Extra csomagok

Három csomag áll rendelkezésre az új Jeep Compass személyre szabásához, mindegyik egy adott küldetéssel. A biztonsági csomagot úgy tervezték, hogy fokozza a városi és off-road kalandokat, miközben előtérbe helyezi a biztonságot, és többek között holttérfigyelést, 360°-os kamerát, parkolássegítőt kínál.

A prémium csomag a legtöbbet nyújtja a kényelem szempontjából, és tartalmazza a navigációt, az elektromos csomagtérajtót, a vezeték nélküli töltőt és az új, második szintű autonóm hajtásrendszert.

A téli csomagot úgy tervezték, hogy a hideg évszakot a lehető legjobban nyújtsa, fűthető első ülések és kormánykerék, szélvédő jégmentesítő és minden időjárási körülmények között használható padlószőnyeg van benne. A kétrétegű napfénytető önálló opcionális funkció. 

Az új Jeep Compass két hibrid hajtáslánccal kapható: e-Hybriddel és 4xe plug-in hibriddel. Az e-hibrid hajtáslánc a 48V-os akkumulátor töltöttségi állapotának, a vezetési körülményeknek és egyéb, valós időben monitorozott paramétereknek megfelelően automatikusan kezeli a teljes elektromos, hibrid és belső égésű motorok közötti hajtásrendszert. A Jeep e-Hybrid teljes elektromos meghajtást képes biztosítani induláskor, alacsony sebességnél és parkolási manőverek során. 

A legendás terepjáró képesség

Jeep újra feltalálta a 4×4-et a 4xe rendszerrel. Legendás terepjáró képességeit most a plug-in hibrid rendszerrel, valamint a Selec-Terrain rendszerrel kombinálják, amely akár négy üzemmódot is kínál az optimális négykerék-hajtáshoz bármilyen időjárási körülmények között. 

(Fotó: Jepp)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Új Kubota forgóborona: magágyat készít, és akár vet is, nincs előtte akadály

2024. július 11. 14:40

A Kubota PH3001F széria rengeteg beállítási lehetőséget biztosít a kezelő számára, hogy az adott körülményekhez optimális módon igazodhasson.

Tizennégy százalékos pluszban a pickup-piac

2024. július 11. 09:10

Az elmúlt hónapban 14 644 jármű kapott rendszámot az előző kategóriákban. 2022. júniushoz képest 31 százalékos pluszt mutatnak az adatok.

Régi ekemárka tér vissza, megpróbálnak árral szemben úszni

2024. július 9. 15:40

Az Överum Industries AB független ekegyártóként folytatja a termelést, de legalább egy évig még a New Holland nevet viselik a munkagépek.

Sokkolta az üzleti világot a két nagy traktorgyártó szakítása

2024. július 5. 16:10

Az amerikai AGCO csoport a TAFE részvényeinek 21 százalékát birtokolva kapcsolódott az indiai óriásvállalathoz.

Átadták a RAGT Termelői Verseny díjait az AGROmashEXPO-n

2020. január 24. 14:27

A 2019. évi versenyben az RAGT nagyágyújának az RGT Mexininek jutott a főszerep.

A Bayer komplex ajánlata kukoricatermelőknek a termésbiztonság fokozására

2022. október 11. 07:34

Field Shield hibridek pajzzsal a kukoricatáblákon

Letarolhatja a piacot egy 90 éves autó?

2023. december 26. 11:10

Néhány héttel az új Škoda Superb világpremierjét követően a Volkswagen márka pozsonyi üzemében megkezdődött a negyedik „modern” modellgeneráció sorozatgyártása.

Termésstabilitás az új Syngenta repce genetikával

2023. június 30. 09:48

A repcetermesztés sikeressége több tényezőből áll össze. Ennek egyik alappillére a vetőmag, azaz a megfelelő repcehibrid kiválasztása.