Gépinfo
Gépinfo

A Vredestein új abroncsméreteket mutat be a VF Traxion Optimall sorozatához

A Vredestein új abroncsméreteket mutat be a VF Traxion Optimall sorozatához

Agrofórum Online

Az ApolloVredestein bejelentette, hogy további hét mérettel bővíti forradalmi VF Traxion Optimall gumiabroncs-kínálatát, összesen tízre növelve ezáltal a méret kínálat számát. Ez az új generációs VF (Very High Flexion – rendkívül nagy rugalmasságú) gumiabroncs páratlan teljesítményt nyújt, versenytársaihoz képest jelentősen alacsonyabb abroncsnyomás mellett. Ezért ideális azon nagy teljesítményű traktorok számára, amelyeket olyan mezőgazdasági munkákhoz alkalmaznak, ahol kulcsfontosságú kérdés a vonóerő és a talajtömörödés minimalizálása.

A tekintélyes német mezőgazdasági intézet, a DLG által végzett tanulmányok kimutatták, hogy a Vredestein Traxion Optimall a piacon kapható más Increased Flexion (IF) gumiabroncsokhoz viszonyítva 40%-kal, a VF abroncsokhoz képest pedig 25%-kal alacsonyabb abroncsnyomás mellett is csúcsteljesítményt nyújt. Ez 7%-kal magasabb termelékenységet eredményez, valamint a talajt is kevésbé károsítja. Mivel a Vredestein Traxion Optimall kompatibilis az abroncsnyomás-módosító rendszerekkel is, így új mércét állít fel az iparágon belül.

Az új méretek a következők lesznek: VF 900/60 R 42 NRO, VF 800/70 R 42, VF 800/70 R 38, VF 710/70 R 42, VF 710/60 R 34 NRO, VF 620/75 R 30 és VF 600/70 R 30.

Az új abroncsméreteket a Bolognában 2018. november 7–11. között megrendezésre kerülő Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Munkagép (EIMA) kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők. A kiemelt gumiabroncsok egyikét egy egyedi földforgató berendezésen mutatják be a termék rugalmassági jellemzőinek teljes körű szemléltetése érdekében.

„A rövid utak gyára” – Az Amazone új üzemet avatott fel Bramschében

Az Amazone csoport felavatta új üzemét a Bramsche közelében lévő Schleptrup ipari területen. Az új üzemet a rövid utak fémjelzik, és úgy tervezték, hogy változatos nagyméretű gépgyártás folyhasson benne.

Güttler Black Friday: NÁLUNK EGÉSZ HÉTEN FEKETE PÉNTEK VAN!

Regisztráljon most a kedvezményre jogosító kupon igénybevételéhez!

Újdonság a piacon: Dacia Dokker Pickup

Ugyan a Dacia Dokker Pickup nem kifejezetten szépség, hasznosságban nincsen párja: terhelhetősége 675 kilogramm, az alumínium lemezekből összeillesztett, 179 centiméter hosszú platót kopásálló műanyag oldalfalak szegélyezik.

Együttműködés a Pöttinger és a Magtár Kft. között

A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány betakarító gépeinek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja.

Új Trelleborg TLC Plus App az EIMA kiállításon

Az új TLC Plus alkalmazást a Trelleborg úgy tervezte, hogy megfeleljen a modern gazdálkodás kihívásainak, a prémium funkciók ellenőrzik, hogy a gépek valóban az optimális gumiabroncsnyomást használják, és szükség esetén ajánlja a beállításokat.

2018. november 6. 10:05

Pöttinger mechanikus függesztett vetőgépek: VITASEM 302, VITASEM 402

A mechanikus VITASEM vetőgépet a pontos magadagolás, magvezetés, az egyenletes vetésmélység és a vetőgép kényelmes kezelése teszik különlegessé.

2018. október 30. 17:02

„A rövid utak gyára” – Az Amazone új üzemet avatott fel Bramschében

Az Amazone csoport felavatta új üzemét a Bramsche közelében lévő Schleptrup ipari területen. Az új üzemet a rövid utak fémjelzik, és úgy tervezték, hogy változatos nagyméretű gépgyártás folyhasson benne.

2018. november 17. 14:36

Continental: TractorMaster és CombineMaster

Új név és programbővítés.

2018. április 20. 07:15