2024. január 6. 17:10
Előttünk van még számtalan hideg, nyirkos, sőt ködös januári, februári nap. Jó páran szaunázással védekeznek, mások kellemes éghajlatú vidékek felkeresésével, és akadnak olyanok is szép számmal, akik előszeretettel fogyasztanak ilyenkor fűszereket és illatos meleg italokat. Ez utóbbiaknak teljes szívből ajánlom a Fűszeres Lány termékeit.
2024. január 6. 09:10
Gondolta volna, hogy a régi világban a hagymát afféle húspótló ételként is használták? Mert bizony, ahogy gombából is lehet kolbászt készíteni, úgy vöröshagymából is lehet „húspástétomot” főzni.
2024. január 6. 05:40
Télen a megfázásos időszakban gyakran merül fel a kérdés: mire jó a hársfatea? Igazi házipatikai és népgyógyászati kincsként használjuk fel évszázadok óta a hársfa értékes virágait.
2024. január 3. 11:10
Az, hogy hazánk bővelkedik gyógyvizekben, a legtöbbünk számára tudott, mint ahogy az is, hogy hol találhatóak a lakóhelyünkhöz elérhető közelségben lévő fürdőhelyek.
2024. január 2. 07:10
Íme, itt a január. Gazdagabbak lettünk (jó esetben) remek ajándékokkal, meghitt családi pillanatokkal, na meg jó néhány pluszkilóval. Ez utóbbiaktól igencsak sürgősen szeretnénk megválni, de bármely gyorsan jöttek, távozni nem fognak ilyen észrevétlenül. Kezdődhet hát az újévi méregtelenítés és ezzel együtt a tudatos testmozgás is.
2024. január 1. 10:10
Trendfordulót él a mezőgazdaság a szakértők szerint, akik kihívásokkal teli esztendőnek jósolják 2024-et. De ezzel ma még ne törődjünk, optimistán kívánunk mindenkinek boldog új évet – az utóbbi hónapokban született legolvasottabb cikkeinkkel. BÚÉK!
2023. december 31. 08:10
Bár a fogyasztói szokások változóban vannak, a szilveszteri asztal sztárja várhatóan idén is a virsli lesz.
2023. december 30. 16:40
Lencse, káposzta, mák, narancs – mindenki másban hisz, mindenki más babonának „ül fel”, hiszen a tét hatalmas: ezeken az ételeken múlik ugyanis, mennyire lesz sikeres, gazdag és szerencsés a következő évünk – legalábbis a hiedelmek szerint.
2023. december 30. 12:40
A laktózmentes ToTu termékek mind a tejfehérje-allergiásoknak, mind pedig a laktózérzékenyeknek megoldást jelentenek, hiszen ezeket panaszok jelentkezése nélkül fogyaszthatják. Ráadásul úgy, hogy nem kell nélkülözniük a hagyományos tejtermékek megszokott ízvilágát és állagát sem.
2023. december 30. 08:10
Egymást érik a virslis cikkek és videók a neten, amelyekben megmutatják nekünk, hogyan kell virslit főzni, hogy az ne repedjen meg, sőt, ne robbanjon szét a fazékban. A trükk ismerői szerint mindez a főzési időn múlik – szerintem azonban valami máson.