2021. december 31. 08:36
Céljuk, hogy 2030-ra 50%-kal csökkentsék az üvegházhatású gázok kibocsátását a 2019-es szinthez képest.
2021. december 29. 09:36
Ha valaki bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják akkor Magyarországon is kérhet segítséget, például az ELTE honlapján található valamelyik szervezettől.
2021. december 25. 10:47
A helytelen táplálkozás költségei a becslések szerint a globális jövedelem körülbelül 5%-át teszik ki évente.
2021. november 29. 08:17
A feszült koronavírus-helyzet és az ehhez kapcsolódó szabályok miatt az elmúlt napokban számos karácsonyi vásár zárt be.
2021. november 27. 07:36
Kun Anita sajtmesterrel a Csíz sajtműhely tulajdonosával a termékeikről, minőségbeli követelményekről, a nemzetközi versenyekről, sőt még az "ellopott" sajtról is beszélgettünk.
2021. november 26. 08:36
A cifraszűrről fogok most mesélni. Nem teszek többet, mint közreadom, amit Bak Zoltán szűrkészítő mestertől, népi iparművésztől hallottam.
2021. november 25. 07:17
Az Impossible Foods nevű, húshelyettesítő termékeket gyártó vállalat csaknem 500 millió dollárhoz jutott egy finanszírozási körben.
2021. november 17. 05:36
Ez a cikk a csodálatos Csuporka nevű boltról magáról, és az egyik tulajdonosáról, Szekeresné Brigittáról szól.
2021. november 13. 05:36
Széles Zoltánnal, a Széles Húsüzem tulajdonosával a biotermékek forgalmazásának lehetséges buktatóiról, tapasztalatairól beszélgettünk, no meg arról, hogy miért van az, hogy osztrák biocsirke kerül a magyar asztalra.
2021. október 28. 06:36
Németországban a mézeskalácsnak nagy hagyománya van, de új trendekkel is kísérleteznek.