2025. szeptember 15. 15:10
Elindult a MATE Haltenyésztő mérnöki MSc-je, amely a fenntartható akvakultúrában képez új generációt.
2025. szeptember 15. 14:10
Az állati zsírok évtizedekig száműzöttek voltak az egészséges táplálkozásból. Ma azonban újra terítéken vannak – szó szerint is.
2025. szeptember 15. 13:10
Az EU repceimportja 2025/26 első két hónapjában csaknem megfeleződött. Mi áll a háttérben, és mire számíthatunk a folytatásban?
2025. szeptember 14. 16:10
Kongó keleti régiójában a harcok miatt kávétermesztők ezrei hagyják el földjeiket – a betakarítatlan szemek pedig tönkremennek.
2025. szeptember 14. 13:10
Magyarországon az ultrafeldolgozott élelmiszerek aránya 21 százalék, de ettől még komoly veszélyeket hordozhatnak.
2025. szeptember 13. 14:10
Pozitív hangulat jellemezte az elmúlt hetet a terménypiacokon Amerikában és Európában is.
2025. szeptember 13. 13:10
A „biztostűs” érlelés sokakat izgat – de mit mond a tudomány az etilénről, a sebzésről és a fertőzésveszélyről?
2025. szeptember 12. 16:10
Magyar kutatók igazolták: a trágyázás típusa döntően befolyásolja a szén-dioxid és nitrogén-oxid kibocsátását.
2025. szeptember 12. 12:10
Szentesen a küllemhibás paprika-paradicsom sem vész kárba: a DélKerTÉSZ fermentálással, savanyítással teszi piacképessé.
2025. szeptember 11. 16:10
A Bizottság 300 milliárdos KAP-keretet ígér, védzáradékokkal. A termelők szerint a kockázat így is jelentős.