Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

MORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól

MORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól

Agroázis Kft.

Az AGROmashEXPO és a Bábolnai Gazdanapok után Mezőhegyesen, a II. NAK Szántóföldi Napokon is testközelből ismerkedhetnek meg a gazdálkodók a MORO Arati ekékkel és lazítókkal, az  Agroázis kínálatában.

A MORO Aratri 1957-ben alakult olasz családi vállalkozás, amely ma is a leszármazottak irányítása alatt áll. Kifejezetten ekék és lazítók fejlesztésére, gyártására specializálódtak, újabban kultivátorokkal is foglalkoznak.
A vállalkozás a legnagyobb konstruktőrök közé tartozik Olaszországban, s nem meglepő, hogy mivel a forgatásos talajművelésre helyezik a hangsúlyt, ekéik akár 1 méteres munkamélységig is használhatóak, ami kuriózumnak számít a talajművelő eszközök piacán.
A MORO Aratri filozófiája: kiváló minőségű nyersanyagok, maximális szilárdság, megbízhatóság és a gazdák igényeihez való alkalmazkodás.

A gyártó több szabadalommal is rendelkezik. Ilyen például a Compact-System, melynek esetében mind az eke, mind pedig a kultivátor összecsukható, így a gépek súlypontja közelebb kerül a traktorhoz, azaz nem kell nagyobb erőgép, mint ami a vontatáshoz szükséges. A rendszer segítségével a 11 késes lazítót például 2,5 méteresre lehet összecsukni, amely nagyban megkönnyíti a közúti fuvarozást. Egy másik szabadalmuk a Transport-System, amely egy egyedi szállítási és mélységállító rendszer, segítségével a gépet gyorsabban lehet munkapozícióba állítani.

A MORO Aratri termékek prémium minőségűek, kiváló ár-érték arányt képviselnek, a paletta nagyon széles, így minden gazdálkodó megtalálhatja a számára szükséges ekét, lazítót, vagy kultivátort.

A MORO Aarati ekék jellemzői:

  • MPV 1 vasú, extrém mélyszántó eke akár 110 cm munkamélységgel
  • XFS tarlójáró ekecsalád, 240-500 LE-s erőgépekhez
  • DRAGON félig függesztett ekék 4-9 vasú tarlójáró, vagy barázdás kivitellel
  • RAPTOR függesztett ekecsalád tarlójáró, vagy barázdás kivitelben
  • WARRIOR hidraulikus munkaszélesség állítású függesztett ekék 2-6 kivitelben, több munkamélységű fejjel rendelhetők
  • STEP fokozatos munkaszélesség állítású függesztett ekék, 2-6 vasú kivitelben, többféle munkamélységet biztosító felszereltséggel
  • Az ekék mindegyike felszerelhető acél, vagy szintetikus telekormány lemezzel, illetve réselt acél kormánylemezzel
  • Az ekék felszerelhetők különféle előhántoló fejekkel, beforgató lemezzel, tárcsás csoroszlyával, valamint mélységállító kerékkel is

A munkagépek megtekinthetők a II. NAK Szántóföldi Napokon Mezőhegyesen szeptember 20-21-én az Agroázis standján, további információkért pedig az alábbi elérhetőségen lehet érdeklődni:

Osgyán László
email: laszlo.osgyan@agroazis.hu 
tel.: 06-30-406-3347

 

 

A mulcsozás mestere

Ezzel a címmel tartott szántóföldi gépbemutatót a Güttler Kft., ahol Müthing mulcs-technológiával ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Gépészet Képgaléria Videó

Hamarosan nyit a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőhegyes

Pap István, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. kiállítási centrumának vezérigazgatója örömét fejezte ki a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőhegyes megszervezéséért. Megtiszteltetés, hogy mindehhez a helyet ők biztosíthatják, így – a NAK és a MEGFOSZ szervezésében – az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye Mezőhegyesen, szeptember 20-21-én nyitja meg kaput a látogatók előtt.

Automatikus finombeállításokkal érkezik a Case IH új kombájncsaládja

Drezdában megismerkedhettünk azokkal az újdonságokkal, amik még hatékonyabbá, még könnyebben kezelhetővé és még gazdaságosabbá teszik a Case IH legújabb szériáját.

Felhőalapú szolgáltatás a dílerek számára

A Claas új, Remote Service felhőalapú platformja lehetővé teszi, hogy a gépek állapota és szervizigénye a Claas hálózaton belül bárhol elérhető legyen.  

Változzon-e a talajművelés?

Mindenhol van mit javítani, de most a kérdés ennél sokkal sarkosabban vetődik fel: legyen-e talajművelés?

2018. augusztus 26. 19:18

Lemken gépek Bábolnán

Az ANDEST-2005 Bt. a magyarországi Lemken forgalmazói hálózatban immár 11 éve folyamatosan piacvezető pozíciót foglal el. Ügyfeleink jelenleg is a legnagyobb hazai Lemken raktárkészletről, kedvező árakon, profi kiszolgálással vásárolhatják meg a prémium kategóriájú termékeket előállító német gyártó gépeit kínálatunkból.

2018. szeptember 4. 16:36

Gépinfo Képgaléria

Az Amazone tovább bővíti a Cayros ekeprogramot

Az Amazone a 2018-as idényre további modellekkel és felszereltségi opciókkal bővíti a Cayros ekeprogramot.

2018. április 25. 10:58

Valós idejű magágy-minőségellenőrzés

Az AFS Soil Command berendezés az első olyan megoldás, amellyel a magágy minősége mérhető és szabályozható közvetlenül a traktor fülkéjéből.

2018. április 2. 11:37