Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

Solis traktorok 20-tól 90 lóerőig

Solis traktorok 20-tól 90 lóerőig

Agrofórum Online

Az Odisys Bt. az indiai Solis traktorokkal készült az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra, a kiállított négy típus között pedig egy premiernek is szemtanúi lehettünk, a Solis 90 traktort ugyanis Hódmezővásárhelyen lehetett először látni.

A 90 LE teljesítményű gép common rail befecskendező rendszerrel, 12/12-es mechanikus váltóval, két pár hidraulikacsatlakozóval, valamint egy és kétkörös légfékkel, tágas, klímával szerelt kabinnal kapható.

A rendezvényen szemügyre lehetett venni a legkisebb traktort is, a 20 LE teljesítményű Solis 20 erőgépet, amely kabinos és fülke nélküli változatban is elérhető. Egy háromhengeres Mitsubishi motor és egy 6/2-es mechanikus váltó működteti. Az összkerék-meghajtással rendelkező traktorra homlokrakodó is szerelhető, amihez számos adapter rendelhető a raklapvillától a bálatüskén át a kavicskanálig.

A teljesítmény szempontjából középen elhelyezkedő Solis 50 a szabadföldi kertészetek és állattartó telepek kis traktora lehet 2 tonnás emelőképességgel, 8/8-as mechanikus váltóval, kabinnal vagy kabin nélkül.

Trendek a traktorfejlesztésben

2020. január 6. 12:38

Az Agritechnica kiállítás egyik célja a legújabb fejlesztési eredmények bemutatása. A traktorgyártók által kiállított modellek (sorozatgyártású, koncepció) tanulmányozása lehetőséget ad a fejlesztési trendek elemzésére.

Doosan Bobcat az Agritechnicán

2019. december 30. 12:03

A Bobcat gyártmányokhoz rendelkezésre álló több mint 100 adapter lehetővé teszi alkalmazásukat a mezőgazdaságban, a kertészetben, terep munkákban, épület- és út építésben, sőt az újrahasznosítási iparban is.

Az SDF Group az Agritechnicán

2019. december 14. 07:39

A hannoveri kiállításon az SDF csoport tagjai (Deutz-Fahr, Lamborghini, Same) gazdag programmal jelentkeztek.

Vektor - VEDD ÉS VIDD! - Még idén, rugalmas ügyintézéssel, készletről!

2019. december 12. 17:06

Mi a Vektornál törekszünk rá, hogy olyan termékportfóliót állítsunk össze, mely azon kívül, hogy kielégíti ügyfeleink igényit - hisz a legmagasabb szintű agrotechnikát garantálják-, egy fenntarthatóbb, környezetkímélőbb technológiát is képviseljen.

Robot fejőgép, agrárvilágítás, biztonsági nyakfogó... - Állattenyésztési innovációk Hódmezővásárhelyről

2019. május 22. 16:46

Az agrárinformatika és tartástechnológia kapcsán a megosztott helyezéseknek köszönhetően a szakmai zsűri összesen hat fejlesztést emelt ki.

Bemutatkozik a 10 méteres Caterpillar teleszkópos rakodó (+VIDEÓ)

2018. június 14. 11:16

A 10 méteres Caterpillar 3510D teleszkópos rakodó a gyártó egy régebbi hiányosságát pótolta, 7 és 14 méter között ugyanis eddig nem tudtak gépet ajánlani.

Gépészet Videó

Így ünnepelt AXIÁL Kft. a jubileumi Állattenyésztési Napokon

2018. május 17. 15:29

Véget ért a 25. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melyen az AXIÁL Kft. is részt vett. A jubileumi kiállítás kapcsán Umenhoffer Péter, marketingigazgatóval beszélgettünk arról, mivel készültek a rendezvényre és megítélése szerint, hogy sikerült az.

Hamarosan nyílik az egyik legrangosabb hazai állattenyésztési kiállítás

2018. április 20. 07:04

Kevesebb, mint egy hónap múlva, 2018. május 10-11-12. napokon immáron 25. alkalommal nyitja meg kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melynek a Hód-Mezőgazda Zrt. ad otthont.