Talajélet
Fizetett tartalom
Talajélet
Fizetett tartalom

Még mindig tart a nagy STIHL-akció – ajándék fűrész jár a lombtrágya-csomaghoz

Még mindig tart a nagy STIHL-akció – ajándék fűrész jár a lombtrágya-csomaghoz

NATUR AGRO HUNGÁRIA KFT.

Hazai, zöld és hatékony - több okból is érdemes a Natur Technológiát választani.

Továbbra is megrendelhető a Natur Agro Hungária lombtrágya-csomagja, melyhez 200 hektár feletti rendelés esetén ajándék Stihl-fűrész is jár a gazdáknak.

A váchartyáni, 100%-ban magyar tulajdonban álló cég mikrobiológiai talaj- és állománykezelő termékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik immár 17 éve, partnereik közt pedig több mint 1600 hazai gazdát tudhatnak.

A Natur termékek hatékonyságát kísérletek bizonyítják:

terméstöbbletet is sikerült realizálni 2018-ban, vagyis a gazdák befektetése megtérült – az extra bevétel jóval magasabb volt, mint a kezelés költsége.

A Natur Agro Hungária számára kiemelten fontos a környezetvédelem is, így amellett, hogy talajoltó készítményeik AKG-ban és BIO-ban is használhatók, a cég arra is gondot fordít, hogy az üres kannákat visszavásárolja a gazdáktól.

A Natur Agro tavaszi akciójával már több helyütt is találkozhattak a gazdálkodók. Az ajánlat még mindig érvényes, így senki sem késett el: aki legalább 200 hektárra megrendeli a cég által kínált lombtrágya-csomagot, ajándékba kap egy STIHL MS 170 motorfűrészt is.

A csomag tartalma:

  • 2 liter Natur Plasma “T” koncentrált biostimulátor,
  • 5 liter Natur Active komplex lombtrágya,
  • a célzott kezelés érdekében kétféle (hektáronként 1+1 liter) MONO adalék, akár levélanalízist követően is

Ne maradjon le! Kattintson a részletekért!

Nagyobb bevétel és ajándék STIHL-fűrész - válassza a Natur Technológiát!

2019. május 9. 12:58

Itt az idő, hogy Ön is csatlakozzon ahhoz az 1600-nál is több magyar gazdához, akik elégedetten használják a Natur Technológiát.

Miért is fontos csapadékmentes időszakban a talajbaktérium készítmények használata?

2019. április 10. 13:36

A kérdést Holopovics Zoltánnak, az Agrova Kft. Fejlesztési- és Szakmai vezetőjének és Varga Sándornak, Biológiai- és Talajerőgazdálkodási Szakmérnökünknek tettük fel.

AlgaTer® – az aszály „ellen” csak a talajban van válasz

2019. április 8. 07:36

Vállalatunk 2018-ban kezdte meg az AlgaTer® nevű új, fonalas talajalgát tartalmazó talajoltó anyag forgalmazását. A Klebsormidium bilatum zöldalga hazai talajainkban őshonos faj, fontos szerepet játszik a leromlott talajok életének „újraindításában”.

YieldON, a hozamfokozó szántóföldi biostimulátor

2019. április 5. 10:01

Az utóbbi évtizedben jelentős változások zajlanak a szántóföldi növénytermesztés területén úgy világszerte, mint hazánkban.Egyre nagyobb teret kapnak a precíziós gazdálkodás technológia elemei, egyre több gazdálkodónál figyelhető meg szemléletváltozás a termesztés tekintetében.

A meggy és a cseresznye tápanyag-utánpótlásának sajátosságai

2018. május 7. 14:24

Magyarországon sokan termelnek csonthéjas gyümölcsöt, azon belül pedig meggyet és cseresznyét, különböző termesztés-technológiák szerint.

Leggyakoribb kérdések a búza lombtrágyázásával kapcsolatban

2018. május 22. 09:26

Feltesszük az őszi búza lombtrágyázásakor felmerülő legfontosabb kérdéseket, illetve megadjuk az azokra adott rövid válaszokat.

Cseresznye, meggy tavaszi növényvédelme

2018. május 3. 12:35

Idén 3 nagyobb ültetvényt is szakirányíthatok, melyből az egyikben 20 hektár cseresznye, egy másikban pedig mintegy 60 hektárnyi meggy található.

15 év tapasztalat a gyümölcstermesztésben

2019. január 29. 08:47

A Malagrow Kft. sok éve meghatározó szereplő a kertészeti kultúrák területén, ezért Deme Jánost, a cég gyümölcstermesztési szakmai vezetőjét kérdezem az elmúlt évek során felhalmozódott tapasztalatairól.