Talajélet
Fizetett tartalom
Talajélet
Fizetett tartalom

Még mindig tart a nagy STIHL-akció – ajándék fűrész jár a lombtrágya-csomaghoz

Még mindig tart a nagy STIHL-akció – ajándék fűrész jár a lombtrágya-csomaghoz

NATUR AGRO HUNGÁRIA KFT.

Hazai, zöld és hatékony - több okból is érdemes a Natur Technológiát választani.

Továbbra is megrendelhető a Natur Agro Hungária lombtrágya-csomagja, melyhez 200 hektár feletti rendelés esetén ajándék Stihl-fűrész is jár a gazdáknak.

A váchartyáni, 100%-ban magyar tulajdonban álló cég mikrobiológiai talaj- és állománykezelő termékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik immár 17 éve, partnereik közt pedig több mint 1600 hazai gazdát tudhatnak.

A Natur termékek hatékonyságát kísérletek bizonyítják:

terméstöbbletet is sikerült realizálni 2018-ban, vagyis a gazdák befektetése megtérült – az extra bevétel jóval magasabb volt, mint a kezelés költsége.

A Natur Agro Hungária számára kiemelten fontos a környezetvédelem is, így amellett, hogy talajoltó készítményeik AKG-ban és BIO-ban is használhatók, a cég arra is gondot fordít, hogy az üres kannákat visszavásárolja a gazdáktól.

A Natur Agro tavaszi akciójával már több helyütt is találkozhattak a gazdálkodók. Az ajánlat még mindig érvényes, így senki sem késett el: aki legalább 200 hektárra megrendeli a cég által kínált lombtrágya-csomagot, ajándékba kap egy STIHL MS 170 motorfűrészt is.

A csomag tartalma:

  • 2 liter Natur Plasma “T” koncentrált biostimulátor,
  • 5 liter Natur Active komplex lombtrágya,
  • a célzott kezelés érdekében kétféle (hektáronként 1+1 liter) MONO adalék, akár levélanalízist követően is

Ne maradjon le! Kattintson a részletekért!

Szármaradványokban rejlő értékek, a tarlóbontás jelentősége

2019. június 17. 06:19

A magyarországi mezőgazdasági melléktermékek közül a kukoricaszár és a búzaszalma együttes éves mennyisége 1520 millió tonna, amelynek csak töredéke humifikálódik évente, sokszor az erőműi felhasználás, vagy a szántóföldről való lehordás miatt. Pedig e cellulóztartalamú biomassza feltáródása, humifikálódása a szántóföldi növények számára folyamatos, kiegyenlített tápelem- és tápanyag-ellátást biztosíthatna. Amennyiben ezek az anyagok a növény szármaradványaiból mobilizálódnak, a talaj ilyen jellegű anyagvesztesége csökken.

Nagyobb bevétel és ajándék STIHL-fűrész - válassza a Natur Technológiát!

2019. május 9. 12:58

Itt az idő, hogy Ön is csatlakozzon ahhoz az 1600-nál is több magyar gazdához, akik elégedetten használják a Natur Technológiát.

Miért is fontos csapadékmentes időszakban a talajbaktérium készítmények használata?

2019. április 10. 13:36

A kérdést Holopovics Zoltánnak, az Agrova Kft. Fejlesztési- és Szakmai vezetőjének és Varga Sándornak, Biológiai- és Talajerőgazdálkodási Szakmérnökünknek tettük fel.

AlgaTer® – az aszály „ellen” csak a talajban van válasz

2019. április 8. 07:36

Vállalatunk 2018-ban kezdte meg az AlgaTer® nevű új, fonalas talajalgát tartalmazó talajoltó anyag forgalmazását. A Klebsormidium bilatum zöldalga hazai talajainkban őshonos faj, fontos szerepet játszik a leromlott talajok életének „újraindításában”.

Leggyakoribb kérdések a búza lombtrágyázásával kapcsolatban

2018. május 22. 09:26

Feltesszük az őszi búza lombtrágyázásakor felmerülő legfontosabb kérdéseket, illetve megadjuk az azokra adott rövid válaszokat.

Alba Milagro Hungária Kft. - professzionális partner a növénytáplálás és talajaktiválás területén

2019. május 24. 09:53

Az Alba Milagro termékportfóliójának kialakításában sok éves tápanyagtervezési tapasztalatuk volt az irányadó. Olyan termékeket kerestek szerte az európai piacon és Magyarországon, melyek megoldást jelentenek a hazai problémákra.

A meggy és a cseresznye tápanyag-utánpótlásának sajátosságai

2018. május 7. 14:24

Magyarországon sokan termelnek csonthéjas gyümölcsöt, azon belül pedig meggyet és cseresznyét, különböző termesztés-technológiák szerint.