Gépinfo
Gépinfo

Jön a Toyota elektromos kisáruszállítója

Jön a Toyota elektromos kisáruszállítója

Agrofórum Online

A vadonatúj PROACE CITY bevezetésével a kompakt haszonjárművek szegmensében is megveti a lábát a Toyota, miközben már 2020-tól érkeznek a PROACE és PROACE CITY modellek akkumulátoros elektromos (BEV) verziói is.

A Toyota ambiciózus növekedési tervet hirdetett meg haszonjármű (LCV) üzletágának. Ezen célját megerősített LCV modellkínálattal és egy új szolgáltatás márka: a Toyota Professional bevezetésével támogatja meg.

Kibővített termékkínálat

A Toyota PROACE CITY 2020 elején csatlakozik a PROACE közepes méretű áruszállító és az „elpusztíthatatlan” Hilux pick-up mellé a Toyota kishaszonjármű-kínálatában.  A PROACE CITY vonzó újdonságként jelenik meg a kompakt haszonjárművek piacán; bevezetésével a Toyota termékkínálata az LCV piac több mint kétharmadát lefedi majd. A modell veleszületett praktikumát kiváló terhelhetőséggel és raktérhosszal társítja: egyike azon kevés modelleknek, amelyek akár két Euro-raklapot is képesek szállítani.

Elektromos PROACE és PROACE CITY

A klímaváltozással és levegőminőséggel kapcsolatos aggodalmak miatt számos európai nagyvárosban új, szigorú károsanyag-kibocsátási szabályozást vezetnek be. Ezek a tényezők a kishaszonjármű-vásárlók elvárásait és prioritásait is átalakítják, különösen városi területeken. A Toyota a PSA csoporttal együttműködésben akkumulátoros elektromos (BEV) hajtásláncú változatokkal bővíti a PROACE és PROACE CITY modellcsaládok kínálatát. Ezeket 2020, illetve 2021 során vezetjük be, így a Toyota is kielégítheti a kishaszonjármű-ügyfelek legújabb elvárásait.

Toyota Professional

A Toyota új termékoffenzívája kiváló alkalmat jelentett arra, hogy bevezesse kishaszonjármű-márkastratégiáját: a Toyota Professional márkát. Ezzel a kezdeményezéssel még hangsúlyosabbá teheti a könnyű haszonjárművek kínálatát a hálózatán belül. Ezen túlmenően a Toyota új kishaszonjármű-hálózati stratégiát vezet be, amely a könnyű haszonjárművekre szabott ügyfélélményt kínál, és amelynek keretében néhány jelenlegi üzleti központ haszonjármű központtá alakul át, szakértő munkatársakkal.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Gumiabroncs nagy szállítókapacitáshoz és teherbíráshoz

2024. április 30. 16:10

A flotációs képesség a talajtömörödés csökkentésében jut szerephez, az alacsonyabb gördülési ellenállás üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Új traktorok készülnek a Kioti boszorkánykonyhájában

2024. április 29. 08:10

Az RX40-es család a Kioti RX20-as szériájának egyfajta frissítése. Ebből is két modell létezik egyelőre, az RX6640 (66 LE) és RX7340 (73 LE).

Ki merné próbálni, mit tud a Temu 25 ezer forintos láncfűrésze?

2024. április 28. 16:10

Létezik működő motoros láncfűrész durván 25 ezer forintért? Egy amerikai favágó-influenszer kipróbálta, mit tud a Temuról rendelt gép.

Izmos törzscsuklós traktor készül Fehéroroszországban

2024. április 28. 08:10

A legújabb traktorok az 5350AG (350 LE), 5450AG (440 LE) és 5550AG (490 LE) típusjeleket viselik, és immár 13,5 literes motorokkal és 16/4-es váltókkal vannak felszerelve.

Chiphiány: jelentős mínuszban az újautó-piac

2021. december 5. 05:36

Januártól novemberig a hazai személyautó és kishaszonjármű forgalomba helyezések száma 0,6 százalékkal mérséklődött.

Mindenki autót vesz - dübörög a piac

2019. augusztus 9. 09:10

Huszonhat százalékkal ugrott meg júliusban a hazai személyautó és kishaszonjármű forgalomba helyezések száma – derült ki a Datahouse adatiból.

Itthon is bemutatkozott a gazdák egyik kedvenc pickup-ja, az új Toyota Hilux

2020. július 13. 07:48

A világ kedvenc pickupja, a hazánkban is elképesztően népszerű Toyota Hilux a koronavírus miatt elmaradt európai autószalonok okán most volt először élőben látható, így a hazai szaksajtó majd a vállalati flottaügyfelek is megismerkedhettek vele.

A valaha volt legolcsóbb Toyota Land Cruiser októberben debütálhat

2023. október 15. 15:10

Sajtóértesülések szerint a hónap végén, a Tokiói Autószalonon rántják majd le a leplet a Land Hopperről, a nagy Land Cruiserek vagány és fiatalos kisöccséről. A Toyota 2023 augusztusában mutatta be az új 250-es sorozatú, közepes méretű Land Cruisert, amelyet a világ szinte minden piacán árusítani fognak 2024-től kezdve.