Gépinfo
Gépinfo

John Deere precíziós vezérlés régebbi traktorra is

John Deere precíziós vezérlés régebbi traktorra is

Syngenta Blog

A gyár AutoTrac Controller 300 nevet viselő precíziós vezérlési rendszerét új és régebbi traktorokra is fel lehet szerelni.

Az univerzális John Deere AutoTrac Controller 300 az integrált precíziós irányítás előnyeit nyújtja a gazdálkodók számára anélkül, hogy komolyabb átalakítást kellene végrehajtani a traktoron, írja a Futurefarming szakmai portál.

Mint John Mishler, a vállalat precíziós gazdálkodási marketingigazgatója a lapnak elmondta: a rendszer felszerelhető különféle típusú, korú és márkájú mezőgazdasági traktorokra, amelyek hidraulikus kormányzással rendelkeznek és legalább négy kerekük van.

A készletet a szakemberek szerint könnyű beállítani, kalibrálni és karbantartani. Telepíthető anélkül, hogy az eredeti kormánykereket módosítani kellene. A precíziós kijelzőn minden adatot nyomon tud követni a gazdálkodó. A könnyű kezelhetőség mellett az az AutoTrac révén optimalizálható a jármű útja és sebessége, ez alacsonyabb üzemanyag-felhasználáshoz vezet és precízebb vetőmag-, műtrágya- és növényvédőszer-kijuttatást eredményez.

Az egyelőre traktorokhoz elérhető rendszert a John Deere a későbbiekben egyéb mezőgazdasági gépekre is felszerelhetővé teszi.

 

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Kidobhatjuk a hagyományos gumiabroncsokat? Megérkezett a légrugós kerék

2024. május 9. 08:10

A légrugós kerekek nagyobb terhelés elviselésére alkalmasak, mint a hagyományos gumiabroncsok. Jobb a kapaszkodóképességük is.

Hidrogén-tüzelőanyagcellás kishaszonjárművek a láthatáron

2024. május 8. 14:10

A Peugeot 2022-ben megnyitotta és azóta fokozatosan bővíti Európa legnagyobb, hidrogéntüzelőanyag-cellát gyártó üzemét.

Aknára is hajthat a Steyr golyóálló traktora

2024. május 4. 12:10

A gyártó egyelőre két Terrus CVT modellt alakított át páncélozott fülkésre, és nem titkoltan a NATO-tagországok piacait célozza meg velük.

A Ford felfüggeszti az új F-150 Lightning szállítását

2024. május 3. 13:10

A Ford minőség-ellenőrzési okok miatt leállította a 2024-es gyártású F-150 Lightning pickup szállítását. Egyelőre nem tudni a pontos okokat.

Három svájci szurkoló is traktorral ment az oroszországi foci VB-re

2018. június 24. 08:18

Három svájci szurkoló 1800 kilométert traktorozott, hogy a helyszínen nézhessék meg a Szerbia-Svájc győztes mérkőzést.

A Cseh Köztársaság legjobb traktora 2020-ban a Zetor Crystal

2020. augusztus 26. 07:02

Ebben az évben a Zetor a CRYSTAL HD modell modernizált változatát mutatja be, amely megtartva az előző generáció előnyös tulajdonságait, számos új fejlesztést tartalmaz.

Kézmentes Hektár projekt - Főszerepben a csúcstechnológia

2019. június 10. 14:18

A Kézmentes Hektár projektben alkalmazott gazdaságot azzal a céllal találták ki, hogy a világ első ember nélküli mezőgazdasági munkaterülete legyen – a traktorokon nem ül vezető, és a földeket sem járja agronómus.

10+1 traktoros videó kisgyerekeknek

2019. január 7. 10:23

Persze a kisfilmeknél sokkal jobb, ha a gyereket kivisszük traktorozni, ha meglátogatunk egy tanyát vagy ellátogatunk a januári AGROmashEXPO kiállításra.