Agrárközélet
Agrárközélet

Bábolnai Gazdanapok 2019 – kiállítói tájékoztató

Bábolnai Gazdanapok 2019 – kiállítói tájékoztató

Agrofórum Online

2019. szeptember 5-én újra megnyitja kapuit a 32. BÁBOLNAI GAZDANAPOK!

A kiállítást az idei évben is DR. NAGY ISTVÁN AGRÁRMINISZTER fogja megnyitni!

Számos újítással, újdonsággal készülnek a szervezők az idei évben is:

A kiállítás keretén belül szeptember 5-6-7-én immáron HÁROM NAPON KERESZTÜL újfent megrendezésre kerül a SMARTFARM – PRECÍZIÓS MEZŐGAZDASÁGI KONFERENCIA, KIÁLLÍTÁS ÉS BEMUTATÓ, mely a jelentkező cégek száma alapján MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB PRECÍZIÓS SZÁNTÓFÖLDI BEMUTATÓJA LESZ! A rendezvény részletes programját itt találja meg.

A fokozott érdeklődésre való tekintettel javasolt a mihamarabbi regisztráció a kiállítópartnerek és üzleti partnereik részére, hiszen a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

REGISZTRÁCIÓ: https://magyarmezogazdasag.hu/smartfarm-konerencia-2019

A kiállítás minden napján üzemelő SMART SZAKTANÁCSADÁSI PONTOT hoznak létre (Színsor 14-es stand), ahol minden érdeklődőnek ingyenes (cég és termék független!) konzultációs lehetőséget biztosítanak a szervezők előre meghirdetett tematika mentén és időpontokban (program hamarosan!).

A kiállítás füves területén hazánkban egyedülálló módon INTERAKTÍV TALAJSZELVÉNY kerül kialakításra, hogy a legújabb SMART talajművelő eszközök működése egymással összehasonlítható módon, “ne csak felülről, hanem szemmagasságból” is megtekinthető legyen.

A kiállítás szántóföldi területén minden nap 11.45 órai kezdettel ingyenesen megtekinthető AGROTEC GÉPSHOW, SZÁNTÓFÖLDI GÉPBEMUTATÓ kerül megrendezésre, valamint az AGROTEC kiállítói területén TRAKTOR TESZTVEZETÉSRE is lehetőség lesz.

Szintén újdonság, hogy a kiállítás füves területén minden nap PRECÍZIÓS MEZŐGAZDASÁGI DRÓNBEMUTATÓ lesz megtekinthető, valamint a hagyományosnak mondható lovas és egyéb közönségprogramokon felül egy különálló helyszínen JÁTÉK – UDVAR kerül kialakításra a legkisebbek örömére!

A kiállítás csütörtöki nyitónapja egyúttal a “HATÁRON TÚLI GAZDÁK NAPJA” is lesz, hiszen nagy számban jelezték a részvételi szándékukat a kiállításon.

A pénteki nap pedig “SZAKISKOLAI NAP” lesz, hiszen közel 700 SZAKISKOLAI TANULÓ, A JÖVŐ AGRÁRGAZDÁLKODÓI fognak szervezett keretek között megjelenni a kiállításon.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködésben pedig A KIÁLLÍTÁS MINDEN NAPJÁN A HAZAI GAZDÁLKODÓK SZÉLES KÖRÉT INVITÁLJÁK a kiállításra!

A részletes KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓT itt tekinthetik meg az érdeklődők.

Sikerszakma lett az agrárgépészet

2020. január 20. 12:47

Ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a fiatalok körében az agrárgépészet iránt.

Megjelent a vízháztartási tájékoztató januári kivonata

2020. január 20. 10:02

Megjelent az Országos Vízügyi Főigazgatóság által elkészített Operatív Aszály és Vízhiány című értékelésről szóló Integrált Vízháztartási Tájékoztató (VHTE) és annak 2020. januári kivonata.

A 2020-as év természeti értékei

2020. január 20. 04:38

Természetvédő csoportok és szakemberek immár több éves hagyományt követve, minden évben megválasztják az év faját több kategóriában.

Megnyitotta kapuit a berlini Nemzetközi Zöld Hét

2020. január 18. 13:02

A vásár 94 éves történetében most mutatkozik be a legtöbb kiállító, 72 országból 1800-an. Önálló nemzeti standdal 36 ország jelentkezik.

Väderstad szántóföldi gépbemutató

2018. július 12. 10:47

A szakmai bemutató, ahol mindig új dolgokat tanulhat!

Idén is Agrokerti Party az Agroker Holdinggal

2018. június 29. 08:44

A gyümölcsültetvények gépesítésével és tápanyagpótlásuk technológiai újdonságaival ismerkedhetnek meg a gazdálkodók Fehérgyarmaton.

Krone Show - májusban négy helyszínen

2018. április 27. 16:20

A már hagyományos, ötödik alkalommal meghirdetett Krone Show Rábapordányban, Somogyaszalón, Tiszacsegén és Mezőtúron várja a gazdálkodókat.

Kerner, ezzel csak nyer! ORSZÁGOS KERNER ROADSHOW

2019. július 17. 09:53

Kedves Magyar Gazdák! Gyertek, tartsatok velünk, találkozzunk az országos körút valamelyik állomásán!