Agrárközélet
Agrárközélet

Bábolnai Gazdanapok 2019 – kiállítói tájékoztató

Bábolnai Gazdanapok 2019 – kiállítói tájékoztató

Agrofórum Online

2019. szeptember 5-én újra megnyitja kapuit a 32. BÁBOLNAI GAZDANAPOK!

A kiállítást az idei évben is DR. NAGY ISTVÁN AGRÁRMINISZTER fogja megnyitni!

Számos újítással, újdonsággal készülnek a szervezők az idei évben is:

A kiállítás keretén belül szeptember 5-6-7-én immáron HÁROM NAPON KERESZTÜL újfent megrendezésre kerül a SMARTFARM – PRECÍZIÓS MEZŐGAZDASÁGI KONFERENCIA, KIÁLLÍTÁS ÉS BEMUTATÓ, mely a jelentkező cégek száma alapján MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB PRECÍZIÓS SZÁNTÓFÖLDI BEMUTATÓJA LESZ! A rendezvény részletes programját itt találja meg.

A fokozott érdeklődésre való tekintettel javasolt a mihamarabbi regisztráció a kiállítópartnerek és üzleti partnereik részére, hiszen a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

REGISZTRÁCIÓ: https://magyarmezogazdasag.hu/smartfarm-konerencia-2019

A kiállítás minden napján üzemelő SMART SZAKTANÁCSADÁSI PONTOT hoznak létre (Színsor 14-es stand), ahol minden érdeklődőnek ingyenes (cég és termék független!) konzultációs lehetőséget biztosítanak a szervezők előre meghirdetett tematika mentén és időpontokban (program hamarosan!).

A kiállítás füves területén hazánkban egyedülálló módon INTERAKTÍV TALAJSZELVÉNY kerül kialakításra, hogy a legújabb SMART talajművelő eszközök működése egymással összehasonlítható módon, “ne csak felülről, hanem szemmagasságból” is megtekinthető legyen.

A kiállítás szántóföldi területén minden nap 11.45 órai kezdettel ingyenesen megtekinthető AGROTEC GÉPSHOW, SZÁNTÓFÖLDI GÉPBEMUTATÓ kerül megrendezésre, valamint az AGROTEC kiállítói területén TRAKTOR TESZTVEZETÉSRE is lehetőség lesz.

Szintén újdonság, hogy a kiállítás füves területén minden nap PRECÍZIÓS MEZŐGAZDASÁGI DRÓNBEMUTATÓ lesz megtekinthető, valamint a hagyományosnak mondható lovas és egyéb közönségprogramokon felül egy különálló helyszínen JÁTÉK – UDVAR kerül kialakításra a legkisebbek örömére!

A kiállítás csütörtöki nyitónapja egyúttal a “HATÁRON TÚLI GAZDÁK NAPJA” is lesz, hiszen nagy számban jelezték a részvételi szándékukat a kiállításon.

A pénteki nap pedig “SZAKISKOLAI NAP” lesz, hiszen közel 700 SZAKISKOLAI TANULÓ, A JÖVŐ AGRÁRGAZDÁLKODÓI fognak szervezett keretek között megjelenni a kiállításon.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködésben pedig A KIÁLLÍTÁS MINDEN NAPJÁN A HAZAI GAZDÁLKODÓK SZÉLES KÖRÉT INVITÁLJÁK a kiállításra!

A részletes KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓT itt tekinthetik meg az érdeklődők.

Akár egy nap alatt felpörgethetik fejlesztéseiket az agrár-startupok

2019. augusztus 23. 03:44

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Design Terminal 2019. szeptember 22-ig várja azoknak a startupoknak a jelentkezését, akik rapid tanácsadással egy nap alatt akár tucatnyi agrár-, üzletfejlesztési vagy befektetési szakember bevonásával állítanák növekedési pályára vállalkozásukat.

Eladja állategészségügyi részlegét a Bayer

2019. augusztus 21. 12:28

A Bayer még tavaly novemberben hozott döntést az állategészségügyi üzletág értékesítéséről. A jövőben a gyógyszeripari és a mezőgazdasági üzletágra akarnak koncentrálni.

Információszerzés és döntéstámogatás az agráriumban

2019. augusztus 20. 04:39

Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.

Szigorú kontrollt vár el az agrárszakma a Mercosur-megállapodás kapcsán

2019. augusztus 19. 18:26

Két évtizedes tárgyalási folyamatot követően az Európai Unió és a Mercosur-országok átfogó kereskedelmi megállapodásról döntöttek, amely a világ legnagyobb szabadkereskedelmi területét hozza létre. Az agrárium szereplői szerint a tisztességes piaci verseny fenntartása érdekében az európai hatóságoknak kiemelt figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy a Mercosur-országokból érkező termékek mindenben megfeleljenek a szigorú európai feltételeknek.

Kerner, ezzel csak nyer! ORSZÁGOS KERNER ROADSHOW

2019. július 17. 09:53

Kedves Magyar Gazdák! Gyertek, tartsatok velünk, találkozzunk az országos körút valamelyik állomásán!

Talajművelő gépek a gazdák véleményére támaszkodva - Lemken és Farmet újdonságok az Andest Gépshow-n

2019. augusztus 21. 07:33

Augusztus 2-án Farmet és Lemken talajművelő eszközök lepték el a Fejér megyei Lajoskomárom határát, ahol az Andest-2005 Bt. tartotta meg immáron hagyományos, nagyszabású szántóföldi gépbemutatóját.

Gépészet Képgaléria Videó

Väderstad szántóföldi gépbemutató

2018. július 12. 10:47

A szakmai bemutató, ahol mindig új dolgokat tanulhat!

Aratás után talajművelés - Kerner kultivátorok a Vektor gépbemutatóján

2019. július 29. 06:26

Július 22-én a Győr-Moson Sopron megyei Bogyoszlón vette kezdetét a Vektor-Holding Kft. országos Kerner roadshow-ja, ami során a gazdálkodók négy innovatív talajművelő eszközt ismerhettek meg.

Gépészet Videó