Gépinfo
Fizetett tartalom
Gépinfo
Fizetett tartalom

Lemken gépek Bábolnán

Lemken gépek Bábolnán

ANDEST-2005 Bt.

Az ANDEST-2005 Bt. a magyarországi Lemken forgalmazói hálózatban immár 11 éve folyamatosan piacvezető pozíciót foglal el. Ügyfeleink jelenleg is a legnagyobb hazai Lemken raktárkészletről, kedvező árakon, profi kiszolgálással vásárolhatják meg a prémium kategóriájú termékeket előállító német gyártó gépeit kínálatunkból.

Ekék, rövidtárcsák, kultivátorok, magágykészítők, vetőgépek azonnali szállítással elérhetőek és egyben számos akciónk van folyamatban. A részletekkel kapcsolatban kollégáink tájékoztatást nyújtanak a Bábolnai Gazdanapokon. Kivételesen a „gyorsan – olcsón – jót” vevői igényből akár mind a három is elérhető lehet egyszerre!

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a nagy sikerű Rubin 9 rövidtárcsa széria gyártása 2019-től megszűnik, helyét átveszi a Rubin 10 sorozat, amely már 645 mm-es tárcsalapokkal szerelt. A Rubin 10-ről részletesebb információkat itt találnak.  A típusváltás miatt új Rubin 9 rövidtárcsákat kizárólag 2018.09.20. napjáig lehetséges megrendelni!

Az ANDEST-2005 Bt. a Bábolnai Gazdanapokon a murvás területen, az M23 standon állítja ki a Lemken gépeket. Kollégáink szeretettel várnak minden érdeklődőt a kiállítás ideje alatt 2018.09.05-2018.09.08-ig. Vásároljon a piacvezető kereskedőtől, a legnagyobb hazai Lemken raktárkészletről!

Hosszabb élettartamú gumiabroncsok traktorok számára

A Vredestein a párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kiállítás keretén belül bemutatja legújabb Traxion traktorabroncsait az európai piac számára.

Robot traktorok - A keleti válasz

Az autonóm, vezető nélküli traktor lesz a következő „nagy dobás” az indiai mezőgazdaságban. Az új traktorok, az önvezető autókhoz hasonlóan saját magukat irányítják/kormányozzák a GPS alapú technológia alkalmazásával.

Nőtt az agrárgép-finanszírozás összege

Továbbra is az egyik legstabilabb piac az agrárgép-finanszírozás. Itt is a várakozásokat meghaladó mértékben nőtt a finanszírozott összeg, mégpedig 14 százalékkal 82 milliárd forintra.

Mellső gerendely Crushboard simítóval, vagy traktornyom lazítóval Catros Specialhoz, vagy CatrosXL-hez

A Crushboard simító szétmorzsolja például a repcehüvelyeket és erősebb kelésre bírja a kihullott repcét. A repce-, napraforgó- és kukoricatarlót is felhánthatja a Crushboard simítóval, hogy a hántás után maradó szalma rothadását segítse.

Lemken újdonságok az AgrárgépShow-n - Rubin 10 rövidtárcsa és Diamant 16 eke

A Lemken 2019-ben is bemutatta Budapesten a legújabb talajművelő gépeit. Az ősszel Franciaországban debütáló eszközöket a magyar gazdálkodók az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon járhatták körbe.

2019. február 3. 15:58

Mandam talajművelő újdonságok az AGROmashEXPO kiállításon

Számos inovatív megoldás mellett a Mandam új WN aprító hengere is látható lesz a C pavilonban.

2018. január 22. 10:38

Nagy mennyiségű szármaradvány? A Framest új tárcsájának nem akadály!

Az új Framest Regular rövidtárcsás borona, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow termékpályázatán Hazai Termékfejlesztési Prémium Oklevelet kapott.

2017. december 21. 11:02

Az új Xeos Pro Evo sorvetőgép a Sulky-tól

A Sulky új sorvetőgépet dobott idén a piacra. A új Xeos Pro Evo egy könnyebb változat, amelyet 140 lóerős traktorokkal már lehet alkalmazni.

2017. december 4. 11:51