Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

Kerner, ezzel csak nyer! Országos gépbemutató körút

Kerner, ezzel csak nyer! Országos gépbemutató körút

Vektor Team

2019. tavasz végén gondoltunk egy nagyot, s elindítottunk egy országos akciót, mely keretén belül szeretnénk a hazai gazdákkal közelebbről megismertetni a KERNER cég innovatív termékeit.

Az akció keretén belül országos gépbemutató körutat indítunk, melyre jelentkezők regisztrációját vártuk, hisz a regisztráltak közül választjuk ki azokat, akiknél a DEMO körút állomásai lesznek.

Korábban írtuk: https://agroforum.hu/szakcikkek/gepeszet/kerner-ezzel-csak-nyer-demo-lehetoseg/

Jelenleg a jelentkezők kiválasztása zajlik, s az országos program pontos szervezése, mely nagy feladat, hisz minden érdeklődőnek szeretnénk megfelelni, mindenhol ott szeretnénk lenni, hogy megmutathassuk a KERNER kreatív fejlesztéseit melyek, ma a legmagasabb szintű, agrotechnikát garantálják mind a talajművelésben, mind a mulcskezelésben.

Egyet már biztosan tudunk, az esemény teljesen ingyenes lesz, kötetlen, jó hangulatú körutat szervezünk, ahol a KERNER termékeké lesz a főszerep, de MEGLEPETÉS GÉPEKKEL is találkozhat az, aki megtisztel minket jelenlétével.

Természetesen minden résztvevőnek kedveskedni fogunk valamilyen apró ajándékcsomaggal is!

Kedves Magyar Gazdák! Gyertek, tartsatok velünk, találkozzunk az országos körút valamelyik állomásán!

Legközelebb már a pontos helyszínekkel és időpontokkal jelentkezünk! A Kerner gépekről addig is itt tájékozódhattok: www.vektor-mezogep.hu/kerner

A bemutató körúttal kapcsolatban látogassatok el Facebook oldalunkra, ahová minden fontos információt fel fogunk tölteni: https://www.facebook.com/vektormezogep/

Kerner, ezzel csak nyer! ORSZÁGOS KERNER ROADSHOW

2019. július 17. 09:53

Kedves Magyar Gazdák! Gyertek, tartsatok velünk, találkozzunk az országos körút valamelyik állomásán!

A két Güttler talajművelő eszköz a legtöbbet használt gép a gazdaságban

2019. július 5. 05:47

A Güttler a SuperMaxx-ot mint 4 évszakos kultivátort kínálja, mely alkalmas: talajszellőztetéshez, felületnöveléshez, tarlóhántáshoz, köztes növények vetéséhez és fagyos talajok műveléséhez.

Talajlazító ajánlat hazai referenciákkal és videókkal

2019. július 4. 13:51

A talajlazítás fontosságát nem lehet elégszer kihangsúlyozni, a megfelelő időben és módon végzett lazítás látványos eredményeket hozhat a termelésben. A talajlazító alkalmazásával javíthatjuk talajaink állapotát, megszüntethetjük a károsan tömörödött eke- és tárcsatalp réteget. A lazított talajrétegben a víz mélyebbre jut, növekszik a talaj levegőtérfogata és felgyorsul a talaj biológiai élete.

Gépészet Videó

A John Deere cég új fejlesztéseket jelentett be az S700 kombájnok 2020. évi modelljeire

2019. július 4. 09:38

A John Deere cég ismertette az S700 kombájnok 2020. évi újdonságait: fejlett automatizálás, adat kezelés, szalmaelhelyezés.

A nyári talajművelés eljárásai és eszközei (2/1.)

2019. május 25. 07:28

A nyári talajművelés fő feladata a nyár elején, közepén betakarított növények tarlójának művelése, ápolása és a lazításos alapművelés műveleteinek elvégzése. Az összeállításban olvashatnak a tarlóhántás eszközeiről, a hántott tarló ápolásáról és a forgatásnélküli alapművelést megalapozó nyárvégi középmélylazításról.

MORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól

2018. szeptember 14. 08:44

Az AGROmashEXPO és a Bábolnai Gazdanapok után Mezőhegyesen, a II. NAK Szántóföldi Napokon is testközelből ismerkedhetnek meg a gazdálkodók a MORO Arati ekékkel és lazítókkal, az  Agroázis kínálatában.

Égszínkék talajművelés Franciaországban – Lemken újdonságok

2018. október 2. 06:45

A talajművelő gépek specialistája a szántás területén is új megoldásokkal jelentkezett.

Mezőfalvai anzix - III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow 

2019. május 28. 09:03

A NAK szántóföldi bemutatója visszakerült indulási helyére, Mezőfalvára. Az előző bemutatóhoz képest a terület nagyobb lett (62 hektár), a kiállítók száma nőtt (több mint 150), az álló- és mozgógépes részek egyaránt nagyobbak lettek, a szakmai programok is kiegészültek az erdőgazdálkodás témájával.