Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

Kerner, ezzel csak nyer! Országos gépbemutató körút

Kerner, ezzel csak nyer! Országos gépbemutató körút

Vektor Team

2019. tavasz végén gondoltunk egy nagyot, s elindítottunk egy országos akciót, mely keretén belül szeretnénk a hazai gazdákkal közelebbről megismertetni a KERNER cég innovatív termékeit.

Az akció keretén belül országos gépbemutató körutat indítunk, melyre jelentkezők regisztrációját vártuk, hisz a regisztráltak közül választjuk ki azokat, akiknél a DEMO körút állomásai lesznek.

Korábban írtuk: https://agroforum.hu/szakcikkek/gepeszet/kerner-ezzel-csak-nyer-demo-lehetoseg/

Jelenleg a jelentkezők kiválasztása zajlik, s az országos program pontos szervezése, mely nagy feladat, hisz minden érdeklődőnek szeretnénk megfelelni, mindenhol ott szeretnénk lenni, hogy megmutathassuk a KERNER kreatív fejlesztéseit melyek, ma a legmagasabb szintű, agrotechnikát garantálják mind a talajművelésben, mind a mulcskezelésben.

Egyet már biztosan tudunk, az esemény teljesen ingyenes lesz, kötetlen, jó hangulatú körutat szervezünk, ahol a KERNER termékeké lesz a főszerep, de MEGLEPETÉS GÉPEKKEL is találkozhat az, aki megtisztel minket jelenlétével.

Természetesen minden résztvevőnek kedveskedni fogunk valamilyen apró ajándékcsomaggal is!

Kedves Magyar Gazdák! Gyertek, tartsatok velünk, találkozzunk az országos körút valamelyik állomásán!

Legközelebb már a pontos helyszínekkel és időpontokkal jelentkezünk! A Kerner gépekről addig is itt tájékozódhattok: www.vektor-mezogep.hu/kerner

A bemutató körúttal kapcsolatban látogassatok el Facebook oldalunkra, ahová minden fontos információt fel fogunk tölteni: https://www.facebook.com/vektormezogep/

ÚJDONSÁG: Megérkezett az 5D Keyline sorozat - Miért ne termelhetne még gazdaságosabban?

2019. október 14. 08:40

Sokoldalú és gazdaságos traktor, könnyebb szállítási feladatok és kisebb gazdaságok számára – az új 5D Keyline sorozat tagjai ideálisak a kisebb és idényjellegű munkák számára.

Skandináv technológia, skandináv minőség! - Új megoldás a köves területek javítására az ELHO-tól, Finnországból

2019. október 11. 16:33

Az ELHO közel 50 éve foglalkozik gépgyártással. A gyár által készített gépeket kezdetektől fogva a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag és gyártási minőség jellemezi. Ennek eredményeként biztosított a hosszú távú és megbízható működés.

Opall-Agri váltvaforgató ekék Csehországból - most szezonindító akciós áron

2019. október 10. 16:02

Természetesen a megfelelő minőségű szántáshoz jó eke is szükséges, amely az OPaLL-AGRI kínálatával megoldható.

„Földöntúli élmény” a lébényi réten - Fliegl nyílt nap

2019. szeptember 30. 14:48

A nagyszámú külföldi és hazai meghívottak számára a teljes gyártmány portfóliót bemutató monstre programot szervezetek.

Valós idejű magágy-minőségellenőrzés

2018. április 2. 11:37

Az AFS Soil Command berendezés az első olyan megoldás, amellyel a magágy minősége mérhető és szabályozható közvetlenül a traktor fülkéjéből.

MORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól

2018. szeptember 14. 08:44

Az AGROmashEXPO és a Bábolnai Gazdanapok után Mezőhegyesen, a II. NAK Szántóföldi Napokon is testközelből ismerkedhetnek meg a gazdálkodók a MORO Arati ekékkel és lazítókkal, az  Agroázis kínálatában.

Lengyel Agro-Tom talajművelő gépek a magyar földekre

2018. június 27. 11:32

A lengyel Agro-Tom talajművelő gépek kiváló minőségben és versenyképes áron vásárolhatók meg a Start-Agro Kft.-től.

Gépészet Videó

A nyári talajművelés eljárásai és eszközei (2/1.)

2019. május 25. 07:28

A nyári talajművelés fő feladata a nyár elején, közepén betakarított növények tarlójának művelése, ápolása és a lazításos alapművelés műveleteinek elvégzése. Az összeállításban olvashatnak a tarlóhántás eszközeiről, a hántott tarló ápolásáról és a forgatásnélküli alapművelést megalapozó nyárvégi középmélylazításról.