Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

Lengyel Agro-Tom talajművelő gépek a magyar földekre

Lengyel Agro-Tom talajművelő gépek a magyar földekre

Agrofórum Online

Az elmúlt egy évben a hazai piacra bevezetett Pneusej vetőgépek és a jól ismert Massey-Ferguson traktorok mellett egy újabb márkával gazdagodott a Start-Agro Kft. termékkínálata, amivel Hódmezővásárhelyen, az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon is megismerkedhettek a gazdálkodók.

A lengyel Agro-Tom talajművelő gépek kiváló minőségben és versenyképes áron vásárolhatók meg a forgalmazótól, méghozzá rendkívül széles választékban. Az egyre népszerűbb kompaktorokból már több is dolgozik a magyar földeken, de lehet kapni ekét, középmély lazítót, szántóföldi kultivátort és rövidtárcsát is. Utóbbiból a felszereltségtől és mérettől függően mintegy 50 változat érhető el.

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon egy 5 méter munkaszélességű gépet állítottak ki, 560 mm-es tárcsalap-átmérővel, 890 mm-es tárcsasor-osztással. A gép alkalmazható magágykészítés során, de egy komolyabb tarlóhántási munkát is rá lehet bízni.

Ha elmaradt az őszi szántás, vásárolj egy talajlazítót (+VIDEÓ)

A Moro-Aratri Spider talajlazító tavasszal 60 hektáron bizonyított, az elmaradt őszi szántás ellenére kiváló magágy készült minden területen. Pedig a Nógrád megyei talaj nem éppen a könnyű művelhetőségéről híres.

Gépészet Videó

Egyenletes munkavégzés, precíz beállítás – Bednar gépek a Gergely Farmon

A megbízhatóság és a nagy teljesítmény mindennél fontosabb a Gergely Farmon, így a gépvásárlások is ennek tudatában történnek.

Gyomirtás automatikusan, minimális herbiciddel - Bemutatkozik az ecoRobotix pont-permetező robot

A svájci start-up cég olyan pont-permetező robotot fejlesztett ki, amivel a gazdálkodók herbicidköltségei jelentősen csökkenthetők.

Digitális erdőgazdálkodás? Ma már nem csak egy fogalom!

Bemutatták az erdőgazdálkodók számára létrehozott LogBuch alkalmazást, az első elektronikus injektoros motorfűrészt, az MS500i-t és a Smart Connector érzékelőt is.

QUIVOGNE talajlazítók 1 – 16 késes kivitelben

A talajlazítás fontosságát nem lehet elégszer kihangsúlyozni, a megfelelő időben és módon végzett lazítás látványos eredményeket hozhat a termelésben.

2018. június 5. 10:27

Gépészet Képgaléria

Égszínkék talajművelés Franciaországban – Lemken újdonságok

A talajművelő gépek specialistája a szántás területén is új megoldásokkal jelentkezett.

2018. október 2. 06:45

A megoldás, ami működik... - Kerner mulcs magágykészítő sekélykultivátor

Olyan megoldást keres, mely költségtakarékos? Javítani szeretné talajai fizikai állapotát, ésszerű technológia alkalmazására törekszik?

2018. március 14. 11:38

Többet ésszel, mint erővel! - Talajlazítás pró és kontra talajszkenner alapján

A változó mélységű talajművelés alkalmazásakor talajszkenner segítségével megállapítható a tömörödött rétegek felszíntől mért távolsága és a tábla heterogenitása a kötöttség szempontjából. Az információ birtokában, mért eredmények alapján, költséghatékonyan és környezetkímélően végezhetünk talajművelést.