Gépészet
Gépészet

Új kotró gumiabroncs született: Alliance 399

Új kotró gumiabroncs született: Alliance 399

Yokohama-ATG

Bemutatjuk az új Alliance 399 gumiabroncsot, amelyet kifejezetten kotrógépekhez terveztek.

Nem kötött forgásirányú bordamintázattal kialakított futófelületével ez a gumiabroncs kivételes tapadást biztosít előre és hátramenetben egyaránt. Ez a rugalmasság garantálja a maximális működési hatékonyságot, akár közúton, akár terepen.

A sokoldalúságra és megbízhatóságra tervezett Alliance 399 ideális különféle iparágakban, beleértve az építőipar, a mezőgazdaság, a helyhatóságok, az erdészet, a bányászat és az ipari ágazatokat területén történő használatra. Kompakt kotrógépeket használó vállalkozók számára használata javasolt.

Masszív felépítés

Az Alliance 399 acélhevederes szerkezettel és speciális futófelület-keverékkel büszkélkedhet, amely biztosítja a stabilitást és a vágásokkal, kicsorbulással és a nagydarab fatuskókkal szembeni ellenállást.

Ezek a tulajdonságok minimális állásidőt és meghosszabbított élettartamot eredményeznek még a legmostohább körülmények között is.

A nagy csúszásmentes bordamélység, a szögletes bordák, a kötőrudakkal ellátott középső blokkokkal kiegészítve a gumiabroncs kivételes tartósságot és stabilitást biztosít. Nyitott felfekvő felületei lehetővé teszik a hatékony öntisztulást – ez döntő előny a különböző munkaterületeken navigáló kotrógépek számára.

Az abroncs széles lenyomattal rendelkezik, így a talaj védelmet helyezi előtérbe a kotrógép terepen történő működtetése során. A gyakran szerelt dupla abroncsokhoz képesti széles futófelülete megakadályozza a kövek beszorulását, ami egyébként gyakran jelent problémát.

Ez a tömlő nélküli gumiabroncs három méretben kapható: 650/45-22,5, 600/50-22,5 és 600/40-22,5 – két további méret jelenleg fejlesztés alatt áll – 710/40-22,5 és 500/45-20.

Az Alliance 399 előnyei

  • Stabilitás: minimálisra csökkenti a borulás kockázatát egyenetlen terepen is.
  • Kényelem a kezelők számára a munkaterületek közötti nagy távolságok megtétele közben.
  • Multifunkcionalitás: a kotrógépek különböző tartozékokat használnak, ezért olyan gumiabroncsokra van szükségük, amelyek elbírják a nehéz terheket és biztosítják a kotrógép stabilitását minden munka végzése közben.
  • Alacsony talajnyomás puha vagy iszapos talajon végzett munka során. A gumiabroncs kialakítása csökkenti a nyomást, megakadályozza a kotrógép elakadását, és minimálisra csökkenti a talaj háborgatását.
  • Gyors és biztonságos: előnyben részesíti a gyors és biztonságos munkakörülményeket.
Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Prémium a zöldsorban: Massey Ferguson szálastakarmány gépek bemutató

2024. április 16. 08:10

A Massey Ferguson 2018-tól gyárt és értékesít prémium minőségű szálastakarmány gépeket, köztük kaszákat, rendképzőket és rendterítőket. Alábbi cikkünkben mutatjuk be a legnépszerűbb hazai MF gépeket, amelyek mind elérhetők készletről a hazai márkakereskedőknél!

Megújult Case IH bálázógépek: megnövelt teljesítmény, időtállóbb anyagok és gépkezelőt tehermentesítő automatika

2024. április 16. 05:40

Díjnyertes formatervezés, egyedi funkciók, kevesebb kezelői beavatkozást igénylő automatikák – a Case IH bálázók a kezdetek óta egyszerűvé teszik a bálázást a gazdáknak.

50/80 mm-es Marathon Edge kopóhegy a Väderstadtól

2024. április 11. 16:10

A Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgépgyártója bemutatja az új Marathon Edge 50/80 mm-es kopóhegyet. Formájának köszönhetően a Marathon Edge kiváló talajbahatoló képességgel rendelkezik, mindemellett jelentősen hosszabb élettartamot biztosít.

Új Precea vontatott szemenkénti vetőgép 6 méteres munkaszélességgel

2024. április 10. 13:40

Az AMAZONE egy új terméktípust vezet be a vontatott szemenkénti vetőgépek termékcsoportjában. A 6 m munkaszélességű új Precea 6000-TCC kiegészíti a legutóbbi Agritechnica kiállításon bemutatott 9 és 12 méter munkaszélességű gépek nagy teljesítményű technológiáját.

Nemszeretem munka: okos szerkezet könnyíti és gyorsítja meg a kerékcserét mezőgazdasági nagygépeknél

2023. november 12. 15:10

Könnyen, gyorsan, biztonságosan cserélhetők le a mezőgazdasági nagygépek kerekei egy új kanadai fejlesztésnek köszönhetően.

Hosszabb élettartamú gumiabroncsok traktorok számára

2019. február 22. 06:33

A Vredestein a párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kiállítás keretén belül bemutatja legújabb Traxion traktorabroncsait az európai piac számára.

Goodyear: ötven százalékkal jobb futásteljesítmény és rövidebb féktáv

2020. február 20. 09:47

Az új EffcientGrip Performance 2 megnövekedett futásteljesítményét számos innovatív fejlesztés teszi lehetővé a kiváló teljesítmény megőrzése mellett.

A Vredestein új abroncsméreteket mutat be a VF Traxion Optimall sorozatához

2018. október 23. 15:37

Az új abroncsméreteket a Bolognában 2018. november 7–11. között megrendezésre kerülő Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Munkagép (EIMA) kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők.