Talajélet
Fizetett tartalom
Talajélet
Fizetett tartalom

Nagyobb bevétel és ajándék STIHL-fűrész – válassza a Natur Technológiát!

Nagyobb bevétel és ajándék STIHL-fűrész – válassza a Natur Technológiát!

Natur Agro Hungária Kft.

Itt az idő, hogy Ön is csatlakozzon ahhoz az 1600-nál is több magyar gazdához, akik elégedetten használják a Natur Technológiát.

A váchartyáni Natur Agro Hungária Kft. 17 éve foglalkozik mikrobiológiai talaj- és állománykezelő termékek fejlesztésével és forgalmazásával.

Termékeiket rendszeresen kísérletek során tesztelik le, így sikerült 2018-ban Vépen hektáronként 84 ezer forintos többletbevételt realizálni, de a befektetett összeg duplán megtérült Boconádon is.

A Natur Agro Mezőtúron 7 kukorica hibriden tesztelte a technológiát. A terület felét az alábbi termékekkel kezelték:

  • Natur Plasma élő algás biostimulátor
  • Natur Active komplex lombtrágya
  • MONO Zn adalék dúsítás.

A kukoricahibridek átlagában a cég a kezeléssel 14,49% (+0,8 t/ha) terméstöbbletet ért el, ám a hibridek nem egyformán reagáltak a lombkezelésre. A Natur Technológia a legjobban a Temessel működött: itt hektáronként 38,93%-os (+1,82 t/ha) terméstöbbletet sikerült elérni, ami a kezelés költségének levonása után is 73 ezer forintos plusz bevételt jelent a gazda számára!

Ha többet is megtudna a kísérlet részleteiről, kattintson ide!

A cég, mely termékeit közvetlenül, tanácsadóin keresztül értékesíti, külön gondot fordít a környezetvédelemre is: a kezelést követően az üres kannákat a Natur Agro visszavásárolja.

Ha Ön 200 hektár feletti területen gazdálkodik, még egy oka van, hogy elkötelezze magát a Natur Technológia mellett. A Natur Agro a STIHL-lel kötött partneri megállapodásnak köszönhetően a kapás kultúrákban igazoltan hatékony tavaszi lombtrágya-csomag mellé ajándékba ad egy STIHL MS 170 motorfűrészt is, ami ideálisan használható tűzifa darabolásához és fa építőanyagok vágásához is.

Az akció részleteiről ide kattintva olvashat. Ne maradjon le!

Még mindig tart a nagy STIHL-akció - ajándék fűrész jár a lombtrágya-csomaghoz

2019. május 16. 09:37

Továbbra is megrendelhető a Natur Agro Hungária lombtrágya-csomagja, melyhez 200 hektár feletti rendelés esetén ajándék Stihl-fűrész is jár a gazdáknak.

Miért is fontos csapadékmentes időszakban a talajbaktérium készítmények használata?

2019. április 10. 13:36

A kérdést Holopovics Zoltánnak, az Agrova Kft. Fejlesztési- és Szakmai vezetőjének és Varga Sándornak, Biológiai- és Talajerőgazdálkodási Szakmérnökünknek tettük fel.

AlgaTer® – az aszály „ellen” csak a talajban van válasz

2019. április 8. 07:36

Vállalatunk 2018-ban kezdte meg az AlgaTer® nevű új, fonalas talajalgát tartalmazó talajoltó anyag forgalmazását. A Klebsormidium bilatum zöldalga hazai talajainkban őshonos faj, fontos szerepet játszik a leromlott talajok életének „újraindításában”.

YieldON, a hozamfokozó szántóföldi biostimulátor

2019. április 5. 10:01

Az utóbbi évtizedben jelentős változások zajlanak a szántóföldi növénytermesztés területén úgy világszerte, mint hazánkban.Egyre nagyobb teret kapnak a precíziós gazdálkodás technológia elemei, egyre több gazdálkodónál figyelhető meg szemléletváltozás a termesztés tekintetében.

Mikrobiológiai készítmények hatékonysága - Tápanyag-gazdálkodási szakmai nap (IV. rész)

2018. március 18. 19:05

A mikrobiológiai készítmények hatékonysága: a nitrogénkötés, a tápanyagok mobilizálása, a szervesanyag-gazdálkodás és a talajszerkezet-javítás.

Még mindig tart a nagy STIHL-akció - ajándék fűrész jár a lombtrágya-csomaghoz

2019. május 16. 09:37

Továbbra is megrendelhető a Natur Agro Hungária lombtrágya-csomagja, melyhez 200 hektár feletti rendelés esetén ajándék Stihl-fűrész is jár a gazdáknak.

Egészséges állomány és hozamnövekedés Natur Agro termékekkel

2017. szeptember 20. 09:40

A Natur Agro Hungária Kft. saját kutatások során ellenőrzi a növények számára ideális lehetőségeket.

A hatékony tápanyag-gazdálkodás a sikeres növénytermesztés alapja

2017. február 26. 08:36

Részletes tudósításunk az „I. Pest megyei szakmai nap a tápanyag-gazdálkodásról” című szemináriumról.