Agrárközélet
Agrárközélet

Kovács Gyula az FMC megújult európai vezetőségében

Kovács Gyula az FMC megújult európai vezetőségében

FMC-Agro Hungary Kft.

Marc Hullebroeck, az FMC Corporation alelnöke és EMEA régiójának elnöke 31 év után június végével nyugdíjba vonult. Mindkét pozícióban 2021. július 1-től Sebastia Pons, az EMEA Portfolió és Stratégiai Marketing Igazgatója váltotta őt, 24 éves vezetői tapasztalattal a cégben, illetve a korábban beolvadt DuPont-nál

Ugyanakkor Piotr Gill, a Közép-Európa, CIS és Balkán régiók Üzleti Igazgatója 31 éves FMC és DuPont munkaköréből is nyugdíjba vonult. Helyére a Közép-Európa régió üzleti igazgatójaként Kovács Gyulát, a magyarországi FMC-Agro Hungary Kft. ügyvezetőjét nevezték ki, aki eddigi feladatait megtartva, 29 éves tapasztalatával segíti a jövőben a közép európai üzleti sikereket.

Kovács Gyula
Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Az ivóvizek 94%-a „örök vegyi anyaggal” szennyezett az EU-ban

2024. július 12. 16:10

A teljes Európai Unióra kiterjedő ivóvízvizsgálat a minták 94%-ában TFA „örök vegyi anyag” szennyezést mutatott ki.

Ellenőrzések a Tisza-tónál: már rendesen kezet mosnak a vendéglátósok

2024. július 10. 15:40

A vizsgálatok során mindössze 51 kg terméket vontak ki a forgalomból, és 2 esetben indítottak eljárást.

PANNATURA és Biogazdálkodási napok

2024. július 4. 14:50

Az Esterházy Alapítványok 2024-ben ünneplik fennállásuk 30. évfordulóját. Az utolsó herceg, Esterházy V. Pál örököse, Esterházy Melinda 1994-től kezdődően három megszüntethetetlen magánalapítványt hozott létre, megteremtve ezzel a mai vállalkozási sikert döntően meghatározó, erőteljes növekedésre képes gazdasági vállalkozások előfeltételét.

Hamarosan újra: Bábolnai Gazdanapok

2024. július 3. 15:40

A nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági kiállítást az idén szeptember 5–7. között immár 37. alkalommal rendezik meg.

Magyarországon is megalakult a Corteva Agriscience™, a DowDuPont mezőgazdasági divíziója

2018. augusztus 30. 12:30

A Corteva Agriscience™ a tervek szerint 2019 júniusában lesz önálló, tőzsdén forgalmazott vállalat. Ennek a folyamatnak a része a magyarországi divízió megalakulása.

Jöttünk, láttunk, jövőre is visszamennénk – DUPONT PIONEER Portfólió Farm bemutató

2017. október 5. 18:36

A Pioneer agronómiai kísérletei és hibridjei mellett a rendezvényre ellátogató gazdák megismerkedhettek a DuPont aktuális növényvédelmi technológiai ajánlataival is.

A repce gyomirtásának aktuális kérdései

2017. szeptember 12. 13:00

Az augusztus-szeptemberi meleg időjárás és a szeptember eleji országos eső hatására az elvetett őszi káposztarepce robbanásszerű kelése várható.

Megbízható megoldás a repcegyomirtásban

2017. augusztus 23. 22:04

Az őszi káposztarepce aratásával egyidőben biztosan Ön is gondolkodott már azon, hogyan alakítsa a repce termesztéstechnológiát a következő szezonban.