Gépinfo
Gépinfo

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agrofórum Online

Az Agro-JDTechnika Kft. 2013-ban alakult, melynek fő tevékenységi köre a mezőgazdasági gépek és alkatrészek értékesítése. Elsősorban John Deere márkához forgalmazunk eredeti, gyári alkatrészeket, de kínálatunkban számos más, vezető mezőgazdasági gépmárka alkatrészei is megtalálhatóak, mint például Claas, Case, Steyr, New Holland, Fendt, Manitou, Lemken, Pöttinger, Geringhoff, Kuhn, Horsch stb. 

Cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül.

A kezdetben mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cég az elmúlt évek folyamán bővítette tevékenységi körét, az alkatrész- és gépkereskedelem mellett a gumiabroncs kereskedelem, a mezőgazdasági gépszerviz és kenőanyag forgalmazás is teret nyert.

Szervizhálózatunknak és partnerkörünknek köszönhetően az ország teljes területét lefedjük, hogy az esetleges meghibásodásokat, gépjavításokat a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk. Kenőanyagok széles választékával tudjuk kiszolgálni partnereinket.

A gazdálkodóknak mind gép, gépalkatrész, gumiabroncs, kenőanyag szállításában is segítséget tudunk nyújtani, mérettől és értékhatártól függetlenül. Több, különböző szállítójármű áll rendelkezésre az igények teljes kiszolgálásához.

Magasan képzett, nagy gyakorlattal bíró szakemberek állnak üzleti partnereink rendelkezésre. Győri telephelyünkön nagy árukészlet található, ami megteremti a feltételeket, hogy a vásárlói igények igen nagy része azonnal, versenyképes árakon biztosítva legyen. Fő célunk a gazdálkodók, szervizesek, minél gyorsabb kiszolgálása, így törekszünk az alkatrészek azonnali beszerzésére, továbbszállítására.  A kiépített beszállítói kör, valamint a raktárkészlet lehetővé teszi, hogy az Agro-JDTechnika Kft. sikeres legyen a külföldi és a hazai partnerek körében.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:
Tel/ Fax: +36-96-411-506 vagy +36-20-921-1460
E-mail: jdtechnika@jdtechnika.hu

Ismét olcsóbban tankolhatunk

2019. június 18. 11:37

A Mol 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI piaci forrásból.

5 díjat ért a HORSCH FarmingHeroes

2019. június 17. 10:38

A HORSCH a jelenleg is futó #FarmingHeroes kampányáért 5 jelentős nemzeti és nemzetközi díjat nyert.

Négyszeresére nőhet a mezőgazdasági drónok piaca az Egyesült Államokban 2024-re

2019. június 14. 14:37

A következő öt évben Észak-Amerikában fogják a legtöbb mezőgazdasági drónt használni, amelyhez az Egyesült Államok Szövetségi Repülési Hivatala (FAA) is hozzájárult azzal, hogy egyes törvények alól felmentette az ember nélküli légi járműveket (UAV).

Növelte eladásait a kombájnpiacon a John Deere Észak-Amerikában

2019. június 12. 11:37

Az Egyesült Államokban és Kanadában a 40 lóerő alatti teljesítményű kétkerék-hajtású traktorok értékesítése 13 százalékkal bővült a teljes piacon, a Deere & Company ennél jobban növelte eladásait. A kombájnok piacán a cég szintén növelte eladásainak számát az első negyedévben.

Egyre bővülő magyar jelenlét, növekvő színvonal - Áprilisban Techagro kiállítás Csehországban

2018. március 14. 14:20

Az áprilisi rendezvényen ismét nagyon jelentős a magyar részvétel, több mint 800 negyzetméteren állítanak ki magyar cégek.

Az Amazone 457 millió euró forgalmat ért el 2017-ben

2018. január 29. 15:22

A 2017-es üzleti évben tovább gyarapodott az Amazone vállalati csoport. A konszolidált éves forgalom 457 millió euróra nőtt, mely esetében a kereskedelmi forgalmat nem vesszük figyelembe. Ez rekord-érték a vállalat történetében.

Töretlen a mezőgazdasági gépek iránti hazai kereslet

2018. december 3. 03:37

A gépberuházások értékének jelentős részét, mintegy 56 százalékát továbbra is az erőgépek tették ki. A teljes értékesítésen belül a traktorok 33 százalékos, a gabonakombájnok 14 százalékos arányt képviseltek.

Jó évet zárt az európai traktorpiac

2018. március 21. 15:17

2017-ben 161 235 traktoreladást regisztráltak Európa 30 országában, így az európai traktorpiac 12,8%-os növekedést ért el a 2016-os magas szinthez képest.