Gépinfo
Gépinfo

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agrofórum Online

Az Agro-JDTechnika Kft. 2013-ban alakult, melynek fő tevékenységi köre a mezőgazdasági gépek és alkatrészek értékesítése. Elsősorban John Deere márkához forgalmazunk eredeti, gyári alkatrészeket, de kínálatunkban számos más, vezető mezőgazdasági gépmárka alkatrészei is megtalálhatóak, mint például Claas, Case, Steyr, New Holland, Fendt, Manitou, Lemken, Pöttinger, Geringhoff, Kuhn, Horsch stb. 

Cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül.

A kezdetben mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cég az elmúlt évek folyamán bővítette tevékenységi körét, az alkatrész- és gépkereskedelem mellett a gumiabroncs kereskedelem, a mezőgazdasági gépszerviz és kenőanyag forgalmazás is teret nyert.

Szervizhálózatunknak és partnerkörünknek köszönhetően az ország teljes területét lefedjük, hogy az esetleges meghibásodásokat, gépjavításokat a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk. Kenőanyagok széles választékával tudjuk kiszolgálni partnereinket.

A gazdálkodóknak mind gép, gépalkatrész, gumiabroncs, kenőanyag szállításában is segítséget tudunk nyújtani, mérettől és értékhatártól függetlenül. Több, különböző szállítójármű áll rendelkezésre az igények teljes kiszolgálásához.

Magasan képzett, nagy gyakorlattal bíró szakemberek állnak üzleti partnereink rendelkezésre. Győri telephelyünkön nagy árukészlet található, ami megteremti a feltételeket, hogy a vásárlói igények igen nagy része azonnal, versenyképes árakon biztosítva legyen. Fő célunk a gazdálkodók, szervizesek, minél gyorsabb kiszolgálása, így törekszünk az alkatrészek azonnali beszerzésére, továbbszállítására.  A kiépített beszállítói kör, valamint a raktárkészlet lehetővé teszi, hogy az Agro-JDTechnika Kft. sikeres legyen a külföldi és a hazai partnerek körében.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:
Tel/ Fax: +36-96-411-506 vagy +36-20-921-1460
E-mail: jdtechnika@jdtechnika.hu

5 év ajándék garancia a Massey Fergusontól!

2019. augusztus 13. 13:12

Minden Massey Ferguson erőgépet a legjobb minőségben terveznek és gyártanak. Megbízható, és soha nem hagyja cserben. Gyári akció keretein belül most öt év garanciát kaphat ajándékba – teljesen díjmentesen!

Itt az utcai Hilux eddigi legizgalmasabb kiadása

2019. augusztus 11. 12:03

A Toyota szabad utat engedett az utcai Hilux eddigi legizgalmasabb kiadásának, és limitált szériában kereskedelmi forgalomba hozta a Hilux GR Sportot.

Audi SQ8 TDI: a legerősebb dízel erőforrás az európai piacon

2019. augusztus 11. 06:45

Az Audi SQ8 TDI modellben dolgozó biturbó V8-as erőforrás a legerősebb aggregát az európai piacon. Elképesztő ereje mellé nagyfokú gazdaságosság párosul, amelyet a legkorszerűbb megoldások egész sora tesz teljessé.

Három hónap után magára talált mezőgazdasági pótkocsipiac

2019. augusztus 10. 08:03

Júliusban is a március óta piacvezető Fliegl nyerte az eladási versenyt, 43 darabbal és 18 százalékos piaci részesedéssel végeztek az élen.

Sikeres kiállítást tudhat maga mögött az AXIÁL

2019. május 16. 07:17

Véget ért a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melyen az AXIÁL Kft. is kiállított 1500 négyzetméteren. A mezőgazdaságigép-forgalmazó cég elsősorban az állattartás technológiájára fókuszált.

A forgalma mellett nőtt a CLAAS jövedelmezősége is

2018. december 14. 09:03

A 2019-es üzleti évre a CLAAS a regionális bizonytalanságok ellenére stabil fejlődéssel számol a mezőgéptechnika világpiacán. A fejlődés egyik hajtóereje a professzionális mezőgéptechnika iránt jelentkező egyre erősödő érdeklődés.

Kilőtt az első félévben a lízingpiac

2019. július 25. 14:17

A mezőgazdasági gépeknél a finanszírozott összeg 45,2 milliárd forint volt, ami 15 százalékos emelkedés.

Töretlen a mezőgazdasági gépek iránti hazai kereslet

2018. december 3. 03:37

A gépberuházások értékének jelentős részét, mintegy 56 százalékát továbbra is az erőgépek tették ki. A teljes értékesítésen belül a traktorok 33 százalékos, a gabonakombájnok 14 százalékos arányt képviseltek.