Gépinfo
Gépinfo

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agrofórum Online

Az Agro-JDTechnika Kft. 2013-ban alakult, melynek fő tevékenységi köre a mezőgazdasági gépek és alkatrészek értékesítése. Elsősorban John Deere márkához forgalmazunk eredeti, gyári alkatrészeket, de kínálatunkban számos más, vezető mezőgazdasági gépmárka alkatrészei is megtalálhatóak, mint például Claas, Case, Steyr, New Holland, Fendt, Manitou, Lemken, Pöttinger, Geringhoff, Kuhn, Horsch stb. 

Cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül.

A kezdetben mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cég az elmúlt évek folyamán bővítette tevékenységi körét, az alkatrész- és gépkereskedelem mellett a gumiabroncs kereskedelem, a mezőgazdasági gépszerviz és kenőanyag forgalmazás is teret nyert.

Szervizhálózatunknak és partnerkörünknek köszönhetően az ország teljes területét lefedjük, hogy az esetleges meghibásodásokat, gépjavításokat a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk. Kenőanyagok széles választékával tudjuk kiszolgálni partnereinket.

A gazdálkodóknak mind gép, gépalkatrész, gumiabroncs, kenőanyag szállításában is segítséget tudunk nyújtani, mérettől és értékhatártól függetlenül. Több, különböző szállítójármű áll rendelkezésre az igények teljes kiszolgálásához.

Magasan képzett, nagy gyakorlattal bíró szakemberek állnak üzleti partnereink rendelkezésre. Győri telephelyünkön nagy árukészlet található, ami megteremti a feltételeket, hogy a vásárlói igények igen nagy része azonnal, versenyképes árakon biztosítva legyen. Fő célunk a gazdálkodók, szervizesek, minél gyorsabb kiszolgálása, így törekszünk az alkatrészek azonnali beszerzésére, továbbszállítására.  A kiépített beszállítói kör, valamint a raktárkészlet lehetővé teszi, hogy az Agro-JDTechnika Kft. sikeres legyen a külföldi és a hazai partnerek körében.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:
Tel/ Fax: +36-96-411-506 vagy +36-20-921-1460
E-mail: jdtechnika@jdtechnika.hu

„A rövid utak gyára” – Az Amazone új üzemet avatott fel Bramschében

Az Amazone csoport felavatta új üzemét a Bramsche közelében lévő Schleptrup ipari területen. Az új üzemet a rövid utak fémjelzik, és úgy tervezték, hogy változatos nagyméretű gépgyártás folyhasson benne.

Güttler Black Friday: NÁLUNK EGÉSZ HÉTEN FEKETE PÉNTEK VAN!

Regisztráljon most a kedvezményre jogosító kupon igénybevételéhez!

Újdonság a piacon: Dacia Dokker Pickup

Ugyan a Dacia Dokker Pickup nem kifejezetten szépség, hasznosságban nincsen párja: terhelhetősége 675 kilogramm, az alumínium lemezekből összeillesztett, 179 centiméter hosszú platót kopásálló műanyag oldalfalak szegélyezik.

Együttműködés a Pöttinger és a Magtár Kft. között

A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány betakarító gépeinek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja.

Új Case IH márkakereskedés Ukrajnában

2018. szeptember 20-án új Case IH márkakereskedés nyitotta meg kapuit Ukrajnában, ami a további növekedés alapját képezheti az ukrán piacon.

2018. szeptember 22. 08:04

Kategóriájában a leggazdaságosabb: STEYR Profi 4145 S-Control 8 hajtóművel

A vadonatúj S-Control 8 hajtóműnek köszönhetően a STEYR Profi 4145 fajlagos hajtóanyag-fogyasztása 258 g/kWh értékre csökkent, ami kategóriájának messze a legtakarékosabb traktorává teszi.

2018. március 22. 07:58

A Case IH traktorok meghódítják a Nyírséget is - Új telephelyet adott át az Agro-Békés

Nyíregyháza közelében is egyre nagyobb az érdeklődés a Case IH traktorok iránt, ezért nagyon fontos volt a térségben is fejleszteni.

2018. február 21. 12:03

Kombájnt építettek a mérnökhallgatók - CLAAS UniTech mérnökverseny Törökszentmiklóson

A feladat nehézségét mutatja, hogy az indulás jogát elnyert csapatok közül végül nem mindenki tudott elindulni a törökszentmiklósi versenyen.

2018. április 25. 07:37