Gépinfo
Fizetett tartalom
Gépinfo
Fizetett tartalom

Használtan is jó választás! – Hardi permetezőgépek az Agroázistól

Használtan is jó választás! – Hardi permetezőgépek az Agroázistól

Agroázis Kft.

Nem minden gazdálkodó engedheti meg magának azt, hogy új gépet vásároljon, ám a kisebb jövedelemmel rendelkező termelőknek sem kell lemondaniuk a magas minőségről. Az Agroázis használt Hardi permetezői és egyéb munkagépei ugyanis kiváló alternatívát jelentenek.

A használt gépek vásárlása alapvetően nagy rizikót rejthet magában, hiszen nem ismerjük a permetező előéletét, rejtett hibákkal találkozhatunk a vásárlás után, különösen, ha külföldről behozatott vagy interneten kiválasztott gépekről beszélünk.

Ezt a kockázatot azonban jelentősen csökkentheti, ha az Agroázistól vásárol használt Hardi permetezőgépet, azoknak ugyanis szinte mindegyikét korábban is a cég szervizelte, így pontos információkkal rendelkeznek az eszközök előéletéről.

Az Agroázis szerviztechnikusai minden beszámított gépet műszakilag és optikailag is alaposan átvizsgálnak. Amennyiben kiderül, hogy javításra van szükség, akkor azt megegyezés szerint elvégzik, hogy a partnereket véletlenül se érhessék kellemetlen meglepetések.

Mindezek mellett az eladott használt gépet az újakhoz hasonlóan beüzemelik, a gépkezelőt pedig megfelelő oktatásban részesítik. Így a megvásárolt terméket biztonsággal kezelhetik a vásárlók, ráadásul minden opciót ki tudnak használni.

Az Agroázis igény esetén a használtan vásárolt gép későbbi üzemeltetésében is segíti a gazdálkodókat, legyen szó szervizszolgáltatásról vagy alkatrész-ellátásról. A minőségi, gyors és megbízható munkát országszerte számos partnerük és használt gépük igazolja.

„A használt gépes partner számunkra ugyanolyan fontos, mint az, aki új permetezőt vásárol tőlünk” – hangsúlyozza az Agroázis csapata.

Miért vásároljon használt gépet az Agroázistól?

Azért, mert
– beszámítás és kiadás előtt is átvizsgálják a gépeket
– ismert a gépek szerviz-előélete, ezáltal minimális kockázat
– az Agroázis sok éves tapasztalattal rendelkezik
– gyári alkatrészekkel újítják fel a permetezőgépeket
– a jövőbeli szervizelést is megoldják
– eszközfinanszírozásban is segítséget nyújtanak.

Vásároljon használt Hardi permetezőgépet az Agroázistól!

Tekintse meg az Agroázis használt gépkínálatát >>>

A Massey Ferguson okos teljesítmény programja megjelenik a Stage V MF 6700 S szériában

2019. október 22. 11:33

Mindegyik MF 6700 S Stage V típus Dyna-VT teljesen fokozatmentes (CVT), vagy megújult Dyna-6 Super-ECO hajtóművel érhető el.

Agritechnica 2019

2019. október 21. 16:17

A hannoveri kiállítás újdonságainak konkrét megismerésére néhány hetet még várni kell.

Kalapács alá került egy igazi ritkaság, egy 1957-es Porsche traktor

2019. október 20. 10:22

1956 és 1963 között több mint 125 ezer Porsche-Diesel traktort építettek Friedrichshafen közelében, a korábbi Zeppelin gyárban.

Bemutatkozik az NZ Extreme 1250-1425

2019. október 16. 10:03

A talajfelszín pontos lekövetése érdekében az NZ Extreme váza 5 tagból áll, így garantált a beállított munkamélység állandósága.

Frontfüggesztés és megnövelt tartálytérfogat - Permetezőgép újdonságok a Hardi Rally-n

2018. március 27. 08:32

A Hardi Hellios, a Hardi Rubicon és a némi ráncfelvarráson átesett Hardi Alpha Evo 2 több száz termelőnek mutatkozhatott be a hideg, szeles március végi időben.

Gépészet Képgaléria

Látogatás Johann Sebastian Bach és a Sack eke városában

2019. június 4. 15:47

Az Amazonen-Werke Kft. meghívására egy ötvenfős társaság (kereskedők, gazdálkodók) tett látogatást az Amazone-BBG lipcsei gyárában.

Nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás Szlovéniában

2019. szeptember 5. 12:52

Az ágazatban zajló innováció, technikai fejlődés nyomon követésének, továbbá a termeléshez, tenyésztéshez szükséges input anyagok, gépek forgalmazóival történő kapcsolattartásnak egyik kitűnő helyszíne az AGRA, Gornja Radgonán.

Gépinfo Képgaléria

MTZ, John Deere kombájn, Kverneland eke - Rengeteg mezőgazdasági gépet árverez a NAV

2018. március 3. 07:43

Belarus MTZ traktor, John Deere kombájn, Kverneland eke és kultivátor, fűkasza, rendsodró, pótkocsi, vetőgép, tárcsa, és egyéb munkagépek kalapács alatt.