2025. november 28. 07:10
Az ünnepi időszak kiemelt ellenőrzései a higiéniai előírások betartását és a magyar családok egészségének védelmét szolgálják.
2025. november 26. 08:10
A Nébih új felületet indított Rizikometer néven, ahol naprakész, hiteles élelmiszer-biztonsági hírek érhetők el egy helyen.
2025. november 25. 14:10
Az étrend meghatározza, hogyan öregszünk. A tudomány szerint bizonyos tápanyagok valóban lassíthatják az idő hatását. Az élelmiszeriparnak pedig ehhez kell igazodnia.
2025. november 16. 07:10
A fehérje és rost egy évig uralta a piacot, most viszont új összetevők és tudatosabb étrenddivat van kialakulóban.
2025. október 18. 14:10
A növényi fehérjék piacán a burgonyafehérje kiemelkedik kiváló asszimilálhatóságával, allergénmentességével és sokoldalúságával
2025. október 17. 09:10
A nagyipari élelmiszer-előállításnak megvan az a hátulütője, hogy ma már néha azt sem tudjuk, mit viszünk be az étellel a szervezetünkbe.
2025. október 15. 11:10
Egészség, technológia és érzéki élmény – ezek köré rendeződnek a 2026-os étel- és italtrendek, melyek alapjaiban változtatják meg, mit és miért eszünk.
2025. október 12. 14:10
Októbertől csak a hagyományos, korong formájú és minősített sajt nevezhető Trappistának – új rendelet lépett életbe.
2025. október 3. 07:10
A növényi italok közt új versenyző lehet a rozsital: helyi alapanyag, alacsony vízigény, ígéretes íz– és környezeti profil.
2025. szeptember 28. 11:10
A tört héjú tojás több baktérium számára nyitott kaput jelent – de nem mindig kell rögtön kidobni.