Megjelent a Pezsgő- és aszúkiválóságok könyve

2014. december 8. 13:32

A legjobb magyar pezsgőket és tokaji aszúkat összegyűjtő kiadvánnyal a fehérborok, a vörös- és rosé borok, valamint a pálinkák kötetei után teljessé vált a sorozat.

Bioszőlészeti és -borászati tapasztalatok a Dobosi pincészetből (+VIDEÓ)

2014. november 19. 14:42

A Dobosi család pincészetének két fiatal, ambiciózus tagjával, Dobosi Győzővel és testvérével, Dobosi Bálinttal.

Biztonsági jegy kerül a földrajzi jelzés nélküli borokra

2014. november 18. 17:28

Az intézkedés lehetővé teszi a tiszta piaci helyzet kialakítását, valamint a teljes termékpálya nyomon követhetőségét.

A szőlőművelés legmodernebb gépei a KITE kínálatában

2014. október 1. 19:05

Az újdonságnak számító újszerű támrendszerről Illés Zsoltot, a francia Pellenc gyár szőlőművelő gépeiről Sasvári Gábort kérdeztük a KITE Zrt.-től.

Közepes szőlőtermés várható, a minőség még javulhat

2014. szeptember 1. 10:05

Néhány nap múlva már minden borvidéken megindul a szüret, a tavalyihoz hasonlóan közepes mennyiség várható, de a szőlő minősége még sokat javulhat kedvező, napsütéses időjárás esetén.