A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik.

Hirdetés átugrása (X)
Gépészet

Regent Eurostar és Titan ekék a Vektor-Holding Kft.-től (+VIDEÓ)

Agrofórum Online

A REGENT egy Ausztriában működő vállalat, amely magágykészítők, rövidtárcsák, szántóföldi kultivátorok és váltvaforgató ekék gyártására specializálódott. Ezen közül az Agrofórum honlapján az EUROSTAR és TITAN eketípusokat mutattuk be videó segítségével.

Az EUROSTAR 500 4+1 típus egy függesztett kivitelű, négyfejes, váltvaforgató eke, amely bővíthető egy ötödik ekefejjel is. A gép fogásszélessége 5 fokozatban 38 és 52 cm között mechanikusan állítható. A váz mérete 140x140x10 mm finomszemcsés acél zártszelvény. Az ekegerendely magassága 82 cm, az ekefej-távolság pedig 103 cm.

A TITAN 200T 5 Variabel egy függesztett kivitelű, 5 fejes, váltvaforgató eke. Fogásszélessége hidraulikusan, fokozatmentesen állítható 33 és 54 cm között. A váz mérete 200x150x12/10 mm finomszemcsés acél zártszelvény. Az ekegerendely magassága 86 cm, ekefej-távolság pedig 106 cm.

Mindkét eketípus a REGENT által kifejlesztett CX beállító központtal szerelt, amelynek segítségével nagyon gyorsan és egyszerűen tudjuk beállítani az első ekefej pozícióját különböző nyomtávú traktorok esetében.

Mindkét eke tele kormánylemezzel és kukorica előhántóval van szerelve, az utolsó ekefejnél pedig állítható csipkés vágótárcsa pár biztosítja a barázda tökéletes formáját. Természetesen az ekéknél többféle tele és réselt kormánylemez közül tudják az adott igénynek megfelelően a legalkalmasabbat ajánlani ügyfeleink számára.

Ugyanez jellemző a mélységállító támkerekekre is. Többféle lehetőség közül tudjuk a megfelelőt kiválasztani. Az Agrofórum videójában látható gépeken átbillenő mélységállító támkereket láthatunk hidraulikus reteszeléssel. Az ekéken a forgatáshoz gerendely-behúzó hidraulikus munkahenger található, méghozzá kapcsoló automatikával a könnyű és akadálymentes átfordításhoz.

A videóban egy TITAN ekére szerelve láthatjuk a KERNER cég késes szántáselmunkálóját is. Ezeket igény szerint minden típusú függesztett váltvaforgató ekéhez tudják ajánlani.

Miért érdemes a felhasználóknak ezeket a gépeket választania a nagy kínálatból?
A válaszok a következők erre a kérdésre:

1. Egyszerű és gyors fogásszélesség-állítás
2. CX beállító központ, egyszerű beállítás, kis vonóerő igény
3. Kiváló szármaradvány-beszántás, nagy átömlési keresztmetszet
4. Kétoldali ekeszár-vezetés és megtámasztás, nagyobb stabilitás
5. Specifikus kormánylemez, előhántó és mélységállító támkerekek a tökéletes szántáshoz

Kérjen további információkat és alkalmazási tanácsokat a Vektor-Holding Kft. munkatársaitól a következő elérhetőségeken:

VEKTOR-HOLDING Kft.
www.vektor-mezogep.hu
info@vektor-mezogep.hu
06-70/375- 4819

(Agrofórum Online)

Gumiabroncs-védelem és hajtóanyag-megtakarítás szárhenger alkalmazásával

Haladás közben a hengerek ledöntik a szárat, szétzúzza a ledöntött szármaradványokat segítve azok lebomlását.

Maradéktalanul elszállt minden félelem - Ócsai tapasztalatok a Mascar Tuareg bálázóról

Fentor Attila és édesapja tavaly vásárolt egy új Mascar Tuareg fixkamrás körbálázót a SZEGÁNA Kft.-től, amivel főként saját állatállományuk ellátására készítenek takarmányt.

Bemutatkozik „Az év magyar mezőgépe 2018” díj nyertese - CLAAS CORIO CONSPEED

Az új adapterek fontos jellemzője, hogy a veszteségek megelőzése érdekében a piacon leglaposabb, 17°-os a talajra helyezési szögük.

Új elektromos targonca a STILL-től

A hamburgi specialista most a kompaktság, az ergonómia és a teljesítmény fokozása érdekében alakította át teljesen a zászlóshajóját.