Gépinfo
Gépinfo

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agrofórum Online

Az Agro-JDTechnika Kft. 2013-ban alakult, melynek fő tevékenységi köre a mezőgazdasági gépek és alkatrészek értékesítése. Elsősorban John Deere márkához forgalmazunk eredeti, gyári alkatrészeket, de kínálatunkban számos más, vezető mezőgazdasági gépmárka alkatrészei is megtalálhatóak, mint például Claas, Case, Steyr, New Holland, Fendt, Manitou, Lemken, Pöttinger, Geringhoff, Kuhn, Horsch stb. 

Cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül.

A kezdetben mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cég az elmúlt évek folyamán bővítette tevékenységi körét, az alkatrész- és gépkereskedelem mellett a gumiabroncs kereskedelem, a mezőgazdasági gépszerviz és kenőanyag forgalmazás is teret nyert.

Szervizhálózatunknak és partnerkörünknek köszönhetően az ország teljes területét lefedjük, hogy az esetleges meghibásodásokat, gépjavításokat a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk. Kenőanyagok széles választékával tudjuk kiszolgálni partnereinket.

A gazdálkodóknak mind gép, gépalkatrész, gumiabroncs, kenőanyag szállításában is segítséget tudunk nyújtani, mérettől és értékhatártól függetlenül. Több, különböző szállítójármű áll rendelkezésre az igények teljes kiszolgálásához.

Magasan képzett, nagy gyakorlattal bíró szakemberek állnak üzleti partnereink rendelkezésre. Győri telephelyünkön nagy árukészlet található, ami megteremti a feltételeket, hogy a vásárlói igények igen nagy része azonnal, versenyképes árakon biztosítva legyen. Fő célunk a gazdálkodók, szervizesek, minél gyorsabb kiszolgálása, így törekszünk az alkatrészek azonnali beszerzésére, továbbszállítására.  A kiépített beszállítói kör, valamint a raktárkészlet lehetővé teszi, hogy az Agro-JDTechnika Kft. sikeres legyen a külföldi és a hazai partnerek körében.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:
Tel/ Fax: +36-96-411-506 vagy +36-20-921-1460
E-mail: jdtechnika@jdtechnika.hu

A békéscsabai AXIÁL pont elnyerte az AGRARTECHNIK Service Award díját

A Service Award-ot 2001 óta ítélik oda olyan vállalatoknak, amelyek kiemelkedően teljesítenek a díjazást megelőző versenyen.

A kanadai Versatile traktorok új magyarországi márkaimportőre a Start Agro Kft.

2019. január 1-től a Start Agro Kft. látja el márkaimportőrként a Versatile márka magyarországi kereskedelmi, szerviz és alkatrészellátási feladatait.

Kombájn, traktor, rakodógép, permetezőgép, fejőrobot - Ezekkel vár az Axiál az AgrárgépShow-n!

A hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. 2019. január 23. és 26. között ismét megrendezi 5-let Show névre keresztelt színpadi produkcióját.

Okos app könnyíti meg a traktorosok életét

Az egyik új funkció, a napi kivizsgálás lehetővé teszi a gépek működtetői számára, hogy ellenőrzőlistákat készítsenek gumikról, fékekről, elsősorban a gép általános állapotáról.

Egyre bővülő magyar jelenlét, növekvő színvonal - Áprilisban Techagro kiállítás Csehországban

Az áprilisi rendezvényen ismét nagyon jelentős a magyar részvétel, több mint 800 negyzetméteren állítanak ki magyar cégek.

2018. március 14. 14:20

Traktorok és más mezőgazdasági gépek áfájával csaltak

A gyanúsítottak a fiktív utaztatásokat szabályosnak tűnő szállítási okmányokkal is alátámasztották, a szállítás költségeit ki is fizettették a vevőkkel

2018. június 14. 09:17

Új rendfelszedő kocsik a Pöttingertől

Az új 160 kW-os ürítési kapacitással rendelkező adagoló egységnek köszönhetően az ürítés nagyon lendületesen történik.

2018. március 21. 11:33

iF Design Award 2018: 4 díjat nyert az Amazone

Az Amazone gépei a világszerte elismert iF Design Award idei díjátadóján egyszerre négy díjat nyertek el.

2018. március 23. 10:56