Gépinfo
Gépinfo

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agro-JDTechnika Kft. – Már nem csak mezőgazdasági gépalkatrész kereskedő

Agrofórum Online

Az Agro-JDTechnika Kft. 2013-ban alakult, melynek fő tevékenységi köre a mezőgazdasági gépek és alkatrészek értékesítése. Elsősorban John Deere márkához forgalmazunk eredeti, gyári alkatrészeket, de kínálatunkban számos más, vezető mezőgazdasági gépmárka alkatrészei is megtalálhatóak, mint például Claas, Case, Steyr, New Holland, Fendt, Manitou, Lemken, Pöttinger, Geringhoff, Kuhn, Horsch stb. 

Cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül.

A kezdetben mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cég az elmúlt évek folyamán bővítette tevékenységi körét, az alkatrész- és gépkereskedelem mellett a gumiabroncs kereskedelem, a mezőgazdasági gépszerviz és kenőanyag forgalmazás is teret nyert.

Szervizhálózatunknak és partnerkörünknek köszönhetően az ország teljes területét lefedjük, hogy az esetleges meghibásodásokat, gépjavításokat a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk. Kenőanyagok széles választékával tudjuk kiszolgálni partnereinket.

A gazdálkodóknak mind gép, gépalkatrész, gumiabroncs, kenőanyag szállításában is segítséget tudunk nyújtani, mérettől és értékhatártól függetlenül. Több, különböző szállítójármű áll rendelkezésre az igények teljes kiszolgálásához.

Magasan képzett, nagy gyakorlattal bíró szakemberek állnak üzleti partnereink rendelkezésre. Győri telephelyünkön nagy árukészlet található, ami megteremti a feltételeket, hogy a vásárlói igények igen nagy része azonnal, versenyképes árakon biztosítva legyen. Fő célunk a gazdálkodók, szervizesek, minél gyorsabb kiszolgálása, így törekszünk az alkatrészek azonnali beszerzésére, továbbszállítására.  A kiépített beszállítói kör, valamint a raktárkészlet lehetővé teszi, hogy az Agro-JDTechnika Kft. sikeres legyen a külföldi és a hazai partnerek körében.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:
Tel/ Fax: +36-96-411-506 vagy +36-20-921-1460
E-mail: jdtechnika@jdtechnika.hu

Rekordforgalmat ért el tavaly a hazai mezőgéppiac

Magyarországon a gazdálkodók, mezőgazdasági vállalkozók 175 milliárd forint (+15 százalék) értékben vásároltak új mezőgazdasági gépeket 2018-ban, miközben az alkatrészekre több mint 49 milliárd forintot fordítottak (+11 százalék).

Növeli a Kubota a nagy traktor üzletágát Észak-Amerikában

A Kubota Corporation egy egyedi megállapodást kötött az észak-amerikai Buhler Industries Inc.-el, a Versatile traktorok gyártójával, annak érdekében, hogy bővítse traktorainak palettáját.

Az Amazone az AmaTron 4 terminálért iF Design Award díjat kap 2019-ben

A különböző alkalmazások közötti váltás az alkalmazás forgó ikonjai segítségével nagyon kényelmes a húzó mozdulat révén.

Ugató drónok veszik át a juhászkutyák munkáját

Az ember nélküli légi járművek fejlesztése annyira felgyorsult az utóbbi években, hogy egyes új-zélandi állattenyésztők már őket alkalmazzák juhászkutyák helyett.

Egyre bővülő magyar jelenlét, növekvő színvonal - Áprilisban Techagro kiállítás Csehországban

Az áprilisi rendezvényen ismét nagyon jelentős a magyar részvétel, több mint 800 negyzetméteren állítanak ki magyar cégek.

2018. március 14. 14:20

Traktorok és más mezőgazdasági gépek áfájával csaltak

A gyanúsítottak a fiktív utaztatásokat szabályosnak tűnő szállítási okmányokkal is alátámasztották, a szállítás költségeit ki is fizettették a vevőkkel

2018. június 14. 09:17

Sokan keresik a használt agrárgépeket

Az önerős beruházások jelentős része inkább a használt piacon realizálódott, és a kisebb gazdaságok választották ezt a beszerzési forrást.

2019. február 1. 12:17

Jó évet zárt az európai traktorpiac

2017-ben 161 235 traktoreladást regisztráltak Európa 30 országában, így az európai traktorpiac 12,8%-os növekedést ért el a 2016-os magas szinthez képest.

2018. március 21. 15:17