Növénytermesztés
Fizetett tartalom
Növénytermesztés
Fizetett tartalom

Kelésbiztosítás a repcevetőmaghoz

Kelésbiztosítás a repcevetőmaghoz

Agrofórum Online

A RAPOOL garanciát vállal a repce kelésére.

Vásároljon RAPOOL-repcevetőmagot, és kössön ingyenes biztosítást repcéje kelésére! A RAPOOL Hungária Kft. nemcsak kiváló minőségű vetőmagot kínál, de garantálja a repce kelését is, és annak elégtelen keléséből adódó kiművelése esetén a vásárolt vetőmag számlával igazolt értékének erejéig kártérítést nyújt Önnek, amennyiben erre szerződést köt vele.*

*A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a RAPOOL Hungária Kft. területi képviselőinél: www.rapool.hu.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Idén is az innovatív megközelítésekre összpontosít a Corteva

2024. július 17. 15:40

A 2024-es, Corteva Agriscience globális mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat által szervezett nyári Portfólió Farm bemutatósorozat során a vállalati portfóliójának újdonságait tárták az érdeklődők elé. A Szarvason, Dombóváron és Debrecenben megszervezett eseményen közel 400 gazdálkodó vett részt.

Kísérletekben bizonyítottak a KITE kertészeti technológiái

2024. július 17. 14:10

A KITE Zrt. Derecskei Kísérleti Telephelyén tartott kertészeti szakmai napot az érdeklődők számára, ahol azokba a kertészeti technológiai megoldásokba, fejlesztési folyamatokba nyerhettünk betekintést, amelyek évtizedek óta zajlanak a KITE berkeiben.

„Szénné ég” most már a kukorica, a hozamcsökkenés látványos és riasztó

2024. július 17. 07:40

A hőmérsékleti csúcsérték a hét végén már „csak” 30 és 35 fok között valószínű, számottevő eső nem várható ezen a héten sem.

15 százalékkal lehet kisebb a francia búzatermés

2024. július 14. 12:10

A csapadékos időjárás megviselte a termést, a párizsi agrárminisztérium 29,7 millió tonnára prognosztizálja a búzatermelést.

Tavaszi árpa és zab vetőmag biztosan lesz

2022. február 21. 13:04

Zajlik a tavaszi kalászos vetőmag-forgalmazási szezon. Elegendő mennyiségű és minőségű tavaszi árpa és zab vetőmagot vethetnek hamarosan a gazdálkodók.

Hogyan lehet vetőmagnak kinyerni a magot a paradicsomból?

2022. augusztus 20. 04:36

Hogyan lehet vetőmagnak kinyerni a magot a paradicsomból, hogyan járjak el? Van valami különleges módja?

SAATEN-UNION: márciusban kiszállítjuk a már megrendelt vetőmagot

2020. március 25. 15:22

Tavaszi vetőmagokból további szabad készletek állnak rendelkezésünkre, és a megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük.