Növényvédelem
Fizetett tartalom

Megjelent a Nufarm új termékkatalógusa

Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2020, amelyből részletesen tájékozódhat cégünk termékpalettájáról, és az egyes növényvédő szerek pontos használati útmutatóját is megismerheti.

A 2019-es év is bővelkedett váratlan és szélsőséges időjárási fordulatokban, és hatékony növényvédő szerek nélkül még az eddigieknél is nagyobb kár érte volna a gazdákat. Pedig a veszély valós, hiszen előreláthatólag ismét több fontos hatóanyag forgalmazása megszűnik. Gondoljunk csak a klórpirifosz várható betiltására 2020 elejétől, ami újabb érvágást jelent majd a mezőgazdasági termelésben a neonikotinoidok eltűnése után.

A Nufarm Hungária Kft. ezen nehézségek ellenére is kitűnő évet zárt, hiszen az eddigi portfóliónk az akvizíciók eredményeként nagymértékben bővült, és ennek köszönhetően jóval a piaci átlag felett tudtunk növekedni. Területi képviselő csapatunk is gyarapodott annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk segíteni a minket választó termelők munkáját.

Ugyanez a célunk a Nufarm növényvédelmi megoldások 2020 kiadványunkkal, amelyben idén is részletesen bemutatjuk a forgalmazott növényvédő szereket, valamint azokat a csomagajánlatokat, amelyek kedvező hektárköltséggel biztosítanak kimagasló hatékonyságot a növénytermesztők számára. A kijuttatástechnológia meghatározza a növényvédő szerek hatékonyságát, így a védekezés eredményességét. Ezért most is helyet biztosítottunk a permetezés technológiájával foglalkozó résznek, melyet az egyes termékekre vonatkozó konkrét ajánlásokkal egészítettünk ki.

A Nufarm új termékkatalógusa letölthető a képre kattintva.

Reméljük, hogy portfóliónk részletes bemutatása Önnek is segítséget jelent az éves növényvédelmi munkái megtervezésében, esetleges további kérdéseivel pedig kérjük, keresse területi képviselőinket!

Salamon György
ügyvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

 

 

 

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

10 éve Magyarországon: az aukubaliszteske – Aleuroclava aucubae Kuwana, 1911 – III. rész

2024. október 15. 13:10

A dolgozat III. (jelen) részében a 2024. április közepe-október közepe időszakban végzett vizsgálatainkról tájékoztatjuk az Olvasókat.

A repce őszi kártevői

2024. október 14. 05:40

A repcét alapvetően kártevők veszélyeztetik, amelyek hosszú sorát a különféle őszi, a fiatalabb növényekre veszélyes kártevők társasága nyitja meg.

A moníliás gyümölcsöt tegyük-e komposztálóba?

2024. október 10. 13:10

Az ősz beköszöntével a kései érésű körtén (is) a gyümölcsfertőző monília koncentrikus penészköreit fedezhetjük fel. Milyen készítménnyel védekezhetünk, és betehetjük-e a komposztálóba a beteg gyümölcsöt? Zsigó György növényorvos válaszol.

Ez a kártevő állhat a repce rejtélyes termésvesztése mögött

2024. október 10. 10:40

A kárt elszenvedett táblák betakarított fajlagos termésmennyisége 1, maximum 2 t/ha közötti értékeket ért el.

Szántóföldön is lehetne napelemet telepíteni

2019. június 3. 12:36

A Magyar Napelem Iparági Egyesület is támogatná a szántóföldi napelemprogram újraélesztését, amennyiben az nem a jelenlegi, kiszámítható rendszer felborítását eredményezné.

Lapozza át a 2020-as HySEED hibridkalászos-termékkatalógust!

2020. augusztus 10. 12:45

Tegyen Ön is egy lépést előre a SAATEN-UNION portfóliójából választott hibridekkel.

Szántóföldi növényvédelmi előrejelzés: mezei pocok veszélyezteti az elvetendő repcét és kalászosokat

2023. augusztus 30. 07:10

Az előző héten forró, csapadéktól túlnyomórészt mentes időjárás uralkodott az országban. A nappali maximum hőmérséklet általában 30 Celsius-fok felett tartózkodott, éjszaka pedig nem csökkent a hőmérséklet 20 fok alá.

Mindent egy helyről, a KITE Zrt.-től a digitális átálláshoz

2021. május 18. 14:02

A digitális megoldások szerepe felértékelődött a mindennapjainkban. A gépek, eszközök alkalmazásához szervesen kapcsolódnak a szoftverek, a precizitást elősegítő lehetőségek, melyekre idén júliustól együtt lehet pályázni. A KITE Zrt. biztosítja annak lehetőségét, hogy Ön mindent egy helyről elérhessen. Jelezze felénk pályázati igényét, és mi kész megoldásokat kínálunk Önnek!